Ливърпул - Манчестър Юнайтед

{ Публикувано в събота, март 05, 2011 от Unknown }

Ливърпул – Манчестър Юнайтед
Англия – Висша Лига
Неделя – 06.03 играй на живо в bet365

Ливърпул

Загубата като гост на Уест Хям като чели изцяло прекърши амбициите на Ливърпул да завърши в топ 4 на класирането и да играе в Шампионксата лига догодина. “Червените” изостават на 9 точки от четвъртия Челси, а имат и мач повече от тях. По всяка вероятност феновете на Анфийлд ще наблюдават отбора още един сезон в Лига Европа. За Кени Далглиш остава въпроса да успее да мотивира играчите до края на сезона, но поне за мача срещу Юнайтед в неделя няма да има подобни проблеми.
Мърсисайдци много добре знаят, че при една евентуална титла “червените дяволи” ще стана най-успешният клуб в Англия, след като броят на титлите им в Англия ще стане 19, срещу 18 на Ливърпул. След като няма шанс отбора на Кени Далглиш да се бори за трофея тази година, то поне могат да направят всичко възможно да не видят Юнайтед с короната.
В двубоя срещу “червените дяволи” феновете на Ливърпул се надяват да видят за първи път на терена новото попълнение Анди Керъл. Нападателят все още се възстановява от контузията си и чака своя дебют, като се носят слухове, че това ще стане именно срещу тима на Сър Алекс. На терена почти със сигурно ще видим Луис Суарес, който дойде от Аякс през януари и дори вкара гол в дебюта си.

Манчестър Юнайтед

Разликата между Юнайтед и Арсенал стана само четири точки, като “артилеристите” имат дори мач по-малко. Сър Алекс знае, че няма право на грешка срещу Ливърпул, ако искат да види тима си коронясан за 19-и път като шампион на Англия. Мачът с мърсисайдци не може да идва по-неподходящ момент за гостите, особено след загубата от Челси в средата на седмицата.
Въпреки гола на Рууни, с който Юнайтед поведе на Стамфрод Бридж, Челси успя по някакъв начин да обърне мача, като втория гол падна след доста съмнителна дузпа. Загубата бе тежка, но Фъргюсън определено знае как да надъха отбора си преди важния мач в неделя.
Рио Фърдинанд и Неманя Видич са аут за мача, първия е контузен, а втория наказан в следствие на червения си картон срещу Челси. Това означава, че на терена в центъра на отбраната ще видим Крис Смоуинг и Уес Браун. Опитният ляв бек Евра по всяка вероятност ще играе, въпреки леките болки, които изпитва, докато твърдо аут за Антонио Валенсия, Парк Джи-Сун и Андерсон. Добрите новини за гостите са, че изглежда Уейн Рууни си възвръща формата, след като вкара 2 гола в последните си 2 мача, а Бербатов е винаги опасен, още повече след онзи хеттрик в първия мач между двата тима.
Прогноза:
Повече тук: Ливърпул - Манчестър Юнайтед

No Response to "Ливърпул - Манчестър Юнайтед"

Публикуване на коментар