Арсенал - Барселона

{ Публикувано в сряда, февруари 16, 2011 от Unknown }


Арсенал – Барселона
Шампионска Лига – Осминафинали
Сряда – 16.02 играй на живо в bet365

Арсенал бяха просто невероятни на Емирейтс в мачовете от груповата фаза на Шампиоснката Лига, като успяха да победят по категоричен начин и трите други отбора. Спортинг Брага загуби с 1-6, Партизан с 1-3, а Шахтьор си замина за Украйна с резултат 1-5. Колеблите игри при гостуванията, обаче, остави “артилеристите” на второто място в групата, което им отреди и двубой срещу Барселона още на фаза осминафинали.

Донякъде сблъсъкът с Барселона в такава ранна фаза е добре за Арсенал, тъй като ако сега отпаднат, то загубата няма да боли чак толкова, колкото ако беше на четвъртфинал или полуфинал например. Тимът на Арсен Венгер има да си връща на “каталунците”, а и винаги е добре да играеш за смятания за най-добър отбор в света.

И така, формата на Арсенал у дома е три победи от три мача, с вкарани 14 и допуснати само 3 гола. Това не трябва да е изненада, с оглед на атакуващия стил, който се опитва да прилага отбора. Ван Перси е голмайсторът на англичаните, като има 10 попадения във Висшата Лига и е доста надъхан за игра след като се завърна след контузията си. В нападение са още и Бендтнер, Чакам и Тео Уолкът, който създаде доста проблеми на Барса миналата година.

Защитата може да бъде малко колеблива, след като Вермален е все още аут, както и първия вратар Фабиански, който няма да играе до края на сезона. Все още не е ясно дали и Самир Насри ще успее да се възстанови за двубоя, като Венгер заяви, че няма да прави глупости и няма да рикусва излишно здравето на футболиста. Алекс Сонг ще може да играе, което е плюс за домакините.

Повече тук: Арсенал - Барселона

No Response to "Арсенал - Барселона"

Публикуване на коментар