Барселона - Арсенал

{ Публикувано в понеделник, март 07, 2011 от Unknown }


Барселона – Арсенал
Шампионска лига – Осминафинали
Вторник – 08.03 играй на живо в bet365

Барселона посреща на Ноу Камп Арсенал в мач реванш от осминафиналите на Шампионската лига, като “каталунците” загубиха първата среща с 1-2 и сега ще трябва да търсят победата на всяка цена, което само по себе си гарантира зрелищен и красив футбол.

Барселона

Барселона е лидер в испанската Примера дивисион с аванс от седем точки пред втория Реал Мадрид, като “каталунците” са допуснали само една единствена загуба в лигата. В Шампионската лига Меси и компания отново имат само една загуба, която бе допусната в първия мач срещу Арсенал на Емирейтс.
Въпреки че поведоха в резултата, играчите на Пеп Гуардиола сякаш се отпуснаха, което позволи на Арсенал да обърне мача след голове на Робин ван Перси и Никлас Бендтнер. Няма какво да се лъжем, Барса продължава да бъде фаворит за продължаване напред, въпреки пасива, който има да покрива от първия мач. Меси продължава да прави чудеса на терена, а заедно с халфове като Шави и Иниеста всичко е възможно.
Домакините излизат с почти най-доброто на терена, като само капитана Карлес Пуйол се очаква да отсъства, тъй като все още не може да се възстанови от контузията си. В нападение ще видим триото Меси, Вия и Педро, а зад тях ще оперират обичайните заподозрени Шави и Иниеста.

Повече тук: Барселона - Арсенал

No Response to "Барселона - Арсенал"

Публикуване на коментар