Милан - Тотнъм

{ Публикувано в понеделник, февруари 14, 2011 от Unknown }


Милан – Тотнъм
Шампионска Лига – Осминафинали
Вторник – 15.02 играй на живо в bet365

Милан

Милан винаги е бил отбор с традиции в Шампионската Лига, като в предишните години тимът беше един от доминиращите в него, но откакто спечели трофея през 2007 година не е показал нищо от старата класа. Сега “росонерите” се представят доста добре в Италия и феновете очакват подобно нещо и в най-силния турнир на Стария континент.
Както споменах малко по-горе, Милан се представя доста добре в Серия А, като е лидер в класирането и вече натрупа 10 мача без загуба. В последния кръг отборът на Масимилиано Алегри победи с 4-0 у дома Парма, което беше глътка въздух след някои равенства и проблемите с контузии на футболисти. Явно Алегри успява да изстиска най-доброто от играчи като Робиньо, Златан Ибрахимович и Антонио Касано.
Алегри се изказа ласкаво за Тотнъм преди двубоя, но и заяви, че тимът е можел да срещне и доста по-корави съперници от “шпорите”. Ключовите играчи, които няма да играят за домакините са Андреа Пирло и Дзамброта. Ако има играч, на който ще трябва да обърнете по-специално внимание от тима на Милан, то това е Златан Ибрахимович, който след като се завърна в Милано е моторът на “росонерите” и дърпа отбора напред. Приятно впечатление ми прави и Касано, който имах възможността да гледам в двубоя на Италия срещу Германия, като ясно си личеше желанието му за игра. Дано избухливият му характер не му попречи да покаже наистина на какво е способен.

Повече тук: Милан - Тотнъм

No Response to "Милан - Тотнъм"

Публикуване на коментар