Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити

{ Публикувано в петък, февруари 11, 2011 от Unknown }

Манчестър Юнайтед – Манчестър Сити
Англия – Висша Лига
Събота – 12.02 играй на живо в bet365

Дербито на кръга във Висшата Лига на Англия! Манчестър Юнайтед приема на своя Олд Трафорд градския враг Манчестър Сити и не помня скоро да е имало толкова важен мач между тези два съперника. Новобогаташите от Сити се целят нависоко, като за минимум се приема участие в Шампионската Лига догодина, докато “червените дяволи” са лидери в класирането, а в изминалия кръг допуснаха първата си загуба в първенството.

Манчестър Юнайтед

Серията от победи на Юнайтед свърши. Цели 24 двубоя Бербатов и компания нямаха загуба в лигата този сезон, но Уулвс направи невъзможното и взема трите точки на свой терен. Това поражение не се отрази кой знае колко на “червените дяволи” тъй като прекия им съперник за титлата Арсенал пропиля аванс от 4-0 срещу Нюкасъл и не успя да съкрати разликата кой знае колко. За Юнайтед сега е важно отново да намерят пътя към победите.
Разликата, с която Ман Юнайтед водят на върха е 4 точки, а остават 13 кръга до края на надпреварата. Тимът на Сър Алекс води с пет пункта на днешния си съперник Сити и една победа срещу тях може сериозно да занижи мераците на “гражданите” за титла. Юнайтед имат 12-1-0 на Олд Трафорд този сезон, вкарвайки 37 и допускайки едва 8 гола. Това ги прави тимът с най-доброто нападение у дома, а защитата им дели първото място

Повече тук: Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити

No Response to "Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити"

Публикуване на коментар