Челси - Ливърпул | НА ЖИВО

{ Публикувано в неделя, февруари 06, 2011 от Unknown }


Челси – Ливърпул
Англия – Висша Лига
Неделя – 06.02 играй на живо в bet365

Ако мачът ИнтерРома е двубоят на кръга в Италия, то за мен ЧелсиЛивърпул се явява сблъсъкът на седмицата в Европа. Още по-специален го прави трансфера на Фернандо Торес при “сините”, като това ще бъде и дебюта на испанеца – дебют срещу бившия си отбор.
Феновете на Ливърпул бяха идолизирали Торес и сега по всяка вероятност той ще изпита гнева им. Ел Ниньо премина на Стамфорд Бридж за рекордната сума от 50 милиона, като трансфера стана факт в последния ден от прозореца. Причината, която изтъкна Торес за преминаването му при “сините” е, че нямал време да чака Ливърпул, което само още повече може да оскърби феновете на мърсисайдци.
Челси успя да спечели девет точки от последните си три двубоя и с пристигането на Торес нападението изглежда наистина заплашително.
Ливърпул сякаша напипват правилния път, като голяма вина за това има и легендата на клуба Кени Далглиш. Анди Керъл бе привлечен от Нюкасъл за заместник на Торес, като сумата бе 35 милиона, но той няма да може да играе все още за “червените”. Другото ново попълнение Луис Суареш вече направи дебюта си и дори успя да вкара гол, било то и с малко късмет. Той ще бъде жаден да покаже, че по нищо не отстъпва на Торес.
Като изключим Алекс, който е контузен Челси няма нови играчи в лазарета освен Юри Жирков и бившия играч на Ливърпул Йоси Бенаюн.
Ливърпул също спечели последните си три двубоя, като че няма друг изход освен един от двата отбора да приключи с победната си серия. Халфът Кристиан Поулсен почувства болки в гърба при загрявката за мача със Стоук Сити, но сега би трябвало да е готов за игра. Джейми Карагър беше резерва в мача от средата на седмицата, като се очаква и сега да почне на пейката. Бившият играч на Челси Джо Коул получи контузия на тренировката в сряда и е под въпрос за днешната среща.
Прогноза:
Източник: Челси - Ливърпул

No Response to "Челси - Ливърпул | НА ЖИВО"

Публикуване на коментар