Реал Мадрид - Милан

{ Публикувано в вторник, октомври 19, 2010 от Unknown }


Реал Мадрид – Милан
Шампионска лига – Групова фаза
Вторник 19.10 – Заложи в Bet365

Тази среща бе чакана от всички фенове на футбола и днес ще и се насладим. Домакин е отбора на Реал Мадрид който винаги е разполагал с класни играчи, но не винаги треньорите са успявали да ги сплотят по начина по който Жозе Мауриньо го прави.
Когато “специалния” пое мадридчани той каза, че не може да се очаква от него чудо още през първия сезон което си беше застраховка за пред феновете, но въпреки това Жозе работи усърдно и Реал започна да придобива друг вид. Когато той пое отбора си помислих, че пак ще започне да прилага защитна игра в мачовете, но съм сгрешил. Това няма как да стане когато в отбора разполагаш с такива футболисти в нападение като Роналдо, Игуаин, Ди Мариа и прочие.
В испанското първенство Реал се представя много добре. След изиграването на 7 кръга те имат 5 победи и 2 равенства като това ги прави единствения отбор в момента който все още не е допуснал да бъде победен. В група G те имат изиграни 2 мача като в първата среща победиха у дома Аякс с 2:0, а във втората Оксер с 1:0. Въпреки че победата над Оксер дойде в края на срещата и бе доста трудно извоювана е важна както за класирането напред така и за настроението на играчите.
В последния си мач който бе преди броени дни “белия балет” победи като гост Малага с 4:1, а по два пъти се разписаха Игуаин и Роналдо. Миналия сезон двата отбора отново бяха в една група в шампионската лига и тогава Реал станаха първи, но и в двете срещи не можаха да победят “росонерите”. В домакинския мач срещу тях дори загубиха с 2:3 за което сега публиката ще очаква играчите да се реваншират.
Милан също се представят добре този сезон и до момента имат 4 победи, 2 равенства и 1 загуба в Серия А което ги отвежда на 2-то място във временното класиране. В последната си среща която се игра изминалата събота те победиха у дома Киево с 3:1, а радостната новина не е, че победиха, а това че Пато е възстановен и още в първата си среща след контузията наниза 2 гола.

Повече тук: Реал Мадрид - Милан

No Response to "Реал Мадрид - Милан"

Публикуване на коментар