Уелс - България

{ Публикувано в четвъртък, октомври 07, 2010 от Unknown }


Уелс – България
Евро 2012 – Квалификации
Петък – 08.10 играй на живо в bet365

Уелс и България са с нула точки в Група G от квалификациите за Евро 2012, като двата отбора излизат един срещу друг в петък вечерта от 21:30ч, а срещата ще може да наблюдавате пряко по БНТ.

Уелс

Уелс не са играли на голям футболен форум от 1958 година, когато тимът участва на световно първенство. От тогава до сега “драконите” тънат в посредственост, като най-голямото им постижение е да вземат някои и друга точка на фаворитите в групата. Уелс има изигран само един мач от Група G, като това бе загубеното гостуване на Черна Гора, което коства и главата на треньора Джон Тошак.
Заместникът на Тошак е Брайън Флин, който се надява да започне с победа кариерата си на национален треньор. Домакините имат що годе добър състав, като в нападение личат имената на Крейг Белъми и Робърт Ърншоу. И двамата обаче са контузени и няма да участват в двубоя. С капитанската лента срещу нашите ще излезе защитника на Суонзи Ашли Уилямс. Най-разпознаваемият играч от отбора на домакините безспорно ще бъде Гарет Бейл. Младокът е във форма и играе доста стабилно в клубния си отбор Тотнъм и може да създаде доста проблеми по левия фланг.

България

Ново начало за България се очаква след идването на Лотар Матеус на поста старши треньор. Немецът вече разбуни духовете, като не извика Валери Божинов за следващите две срещи, но за момента критиците мълчат и са го оставили да си върши работата на спокойствие. Истината е, че и аз бях за чуждестранен треньор на националите, най-малкото звездоманите ще имат повече респект от него и никой няма да му се меси в работата, поне на теория е така..

Цялата прогноза тук: Уелс - България

No Response to "Уелс - България"

Публикуване на коментар