ЦСКА - Рапид Виена

{ Публикувано в сряда, октомври 20, 2010 от Unknown }


ЦСКА – Рапид Виена
Лига Европа – Групова фаза
Четвъртък – 21.10 играй на живо в bet365

Българският ЦСКА и Рапид Виена излизат един срещу друг в четвъртък вечер на ст. Васил Левски в мач от груповата фаза на Лига Европа, като и двата отбора са с по две загуби след изиграните два кръга от турнира до момента. Срещата ще бъде предавана пряко по БНТ, а началният й час е 20:00ч.

ЦСКА

Това не е ЦСКА! Клубът се намира в отчайващо положение, като реди от слаби до още по-слаби мачове. Феновете са на нож с ръководството и готвят доста голям протест за двубоя с  Рапид Виена. При “армейците” няма пари за заплати, но всеки ден пристигат нови знайни и незнайни чужденци. Титаните тотално се провалиха с управлението на отбора, като допуснаха тимът да напусне своя дом ст. Българска Армия. Няма оправдание за това.
Вече стана дума за представянето на ЦСКА в Лига Европа, където отборът има две загуби – 0-1 от Бешикташ като гост и ново 0-1 у дома от Порто. Ще излъжа, ако кажа, че “червените” играха лошо в двете срещи, дори ме изненадаха приятно, но яловите нападатели в лицето на Шеридън и Платини не си свършиха работата. Загубата, обаче, си е загуба. В родната А група “армейците” тотално се дънят, като тимът се намира не незавидното 9-то място с едва 13 точки от 10 мача и на цели 13 точки от лидера Левски. За последно скъпоструващите звезди извъртяха позорно 0-0 у дома с новака Калиакра. Новините около ЦСКА са, че Костадин Стоянов попадна в групата за мача с Рапид, след като лекуваше контузия.

Цялата прогноза тук: ЦСКА - Рапид Виена

No Response to "ЦСКА - Рапид Виена"

Публикуване на коментар