Левски - Гент

{ Публикувано в сряда, септември 15, 2010 от Unknown }


Левски – Гент
Лига Европа – Групова фаза
Четвъртък – 16.09 на живо в bet365

Левски

Левски започва своята одисея в групите на Лига Европа с домакинство белгийския Гент в четвъртък на ст. Георги Аспарухов от 20:00ч., като мачът ще бъде предаван и пряко по БНТ(сетиха се!). “Сините” се намират в доста добра форма, като са лидери в родната А група с актив от 15 точки – пет победи и една загуба.
В последния кръг Левски загря с 4-0 над Миньор у дома, като нов хеттрик за тима вкара Гара Дамбеле, новият любимец на феновете. По последни данни всички билети за двубоя са продадени, като атмосферата ще бъде повече от добра. По пътя си за групите Йовов и компания отстраниха два шведски отбора – шампиона за 2008 година Калмар шампиона за 2009 АИК Стокхолм.
Левски се падна в Група C на турнира, в компанията на Лил, Спортинг Лисабон и сегашния съперник Гент. Шансовете на “сините” за продължаване напред изглеждат реални, като адски много зависи резултата от мача в четвъртък.
След направените обстойни прегледи на Владимир Гаджев стана ясно, че халфът ще пропусне мача срещу Гент. Със сигурност Ясен Петров няма да разчита на наказания Милиев и контузения Христо Йовов.

Гент

В първенството на Белгия също за изминали шест кръга, като Гент се намират на 5-та позиция с актив от 13 точки – 4 победи, 1 равен и 1 загуба. В последния си двубой тимът направи 2-2 с Лиерс. Нека не забравяме, че и Гент отстрани в плейфоите преди групите холандския Фейенорд след загуба с 0-1 като гост и победа с 2-0 у дома. Това само по-себе си говори доста добре за класата на отбора.

Цялата прогноза тук: Левски - Гент

No Response to "Левски - Гент"

Публикуване на коментар