Бешикташ - ЦСКА

{ Публикувано в сряда, септември 15, 2010 от Unknown }


Бешикташ – ЦСКА София
Лига Европа – Група L
Четвъртък 16.09 – на живо в Bet365

През изминалия сезон отбора на Бешикташ не се представи много добре в турското първенство, но въпреки това завърши на 4-то място и това им позволи да се състезават в Лига Европа.
Сега обаче състава им е далеч по-качествен и обигран и в тази среща това ще си проличи. Най-големия минус за турците и плюс за българите е контузията на Рикардо Куарешма който може и да пропусне двубоя, но може и да започне като титуляр. Освен него Бешикташ разполагат с футболисти като Гути, Бобо, Нобре и Фатих Теке който дойде от Рубин Казан.
През новия сезон във вътрешното първенство турския тим има 3 победи и 1 загуба с голова разлика 9-3 като в последния си мач победи Анкарагючю с 4:0 с 2 попадения на Бобо и 1 на Нобре.
За ЦСКА незнам какво да кажа. Това, че отбора се намира на 9-то място след изиграни 6 кръга мисля, че говори само по себе си в каква форма е отбора. Единственото нещо което е добре да за нашия състав е привличането на Райс Мболи, но когато защитата ти е слаба и отбора е подложен на натиск не виждам как един вратар ще успее сам да спечели 1-та точка.

Цялата прогноза тук: Бешикташ - ЦСКА

No Response to "Бешикташ - ЦСКА"

Публикуване на коментар