Шампионска Лига Фаворити

{ Публикувано в вторник, септември 14, 2010 от Unknown }
Чакането свърши, тази вечер започват първите мачове от груповата фаза на Шампионската Лига, като очакванията са тази година турнира да бъде повече от оспорван. Специалистите смятат, че поне пет-шест отбора имат реални шансове да празнуват през май месец догодина на Уембли.
И тази година няма да можем да гледаме български отбор в групите, тъй като шампиона Литекс не успя да се справи с Жилина в третия квалификационен кръг и отпадна. Все пак, Левски и ЦСКА успяха да се класират в груповата фаза на вторият по сила турнир на Стария континент – Лига Европа, чийто първи мачове са в четвъртък вечер.
След това малко отклонение относно родното участие в Европа, нека се върнем и към днешната статия, а именно кои са основните фаворити за спечелването на Шампионската Лига през този сезон. Дали Барселона ще продължава да мачка или пък Специалния пак ще застане на пътя им, този път начело на вечния враг Реал Мадрид. Манчестър Юнайтед, с намиращия се в много добра форма Митко Бербатов, също гледа жадно към мача трофея, като другия основен претендент от Англия е Челси.

Повече тук: Шампионска Лига Фаворити

No Response to "Шампионска Лига Фаворити"

Публикуване на коментар