Прогноза: България - Черна Гора

{ Публикувано в понеделник, септември 06, 2010 от Unknown }


България – Черна Гора
Евро 2012 – Квалификации
Вторник 07.09 на живо в bet365

Ние българите вече свикнахме да не гледаме националният отбор по футбол на голям футболен форум, бил той  задаващото се Евро 2012 или пък следващото световно. За пореден път дуетът СС ни накара да се срамуваме, че сме българи. Мъчно ми е за всички тези фенове, които бяха на Уемли, само да за видят порения резил на българския национален отбор. Сега ни очаква нова мъка срещу Черна Гора, които даже се канят да ни бият. Докъде стигнахме, по дяволите?!

България

Снощи гледах повторение на мача България – Германия от квалификациите за Евро 96. Нашите изоставаха с 0-2, но успяха да постигнат обрат след два гола на Стоичков и един на Емо Костатинов. Настръхнах, дори в момента настръхвам като се сетя за мача, и се замислих за сегашното положение на трикольорите. Мъка, мъка.
Мърльо кауна се оказа 4 пъти по слаб треньор от Стоичков ,който тогава прохождаше и експериментираше. Стоичков навремето излезе с един централен защитник и два халф-бека срещу Малта и въпреки ранният гол ги обърнахме до 4:1. Този капут обаче просто ме разби за пореден път. Николай Михайлов направи пет сухи мрежи в Твенте и вече голям вратар. А имаме такова момче като Владислав Стоянов, който беше на крачка сам да класира Шериф Тираспол в Шампионската Лига. Набутват зетя на Перуката – разбирай Миланов – да играе ляв бек ,защото принципно Станислав Манолев е доста по-добър от него. Ама нали да да е зетчето национал айде преквалифицирахме го. Иван Не Пия Иванов е ясно ,че в близките години не става ,защото прави по 1-2 фатални грешки на мач. Коловати Сан му забравих бройката на отказванията и връщанията в националният – преди чат-пат ставаше ама вече и той е бавен и муден. Манолев беше пълна дупка вчера и беше най-лошата изненада – ако има и 1% истина ,че е бил контузен и пуснат направо да си такова и майката и хора и треньори. Не,че Минев като го замести нещо направи – напротив

Повече тук: България - Черна Гора

No Response to "Прогноза: България - Черна Гора"

Публикуване на коментар