Англия - България

{ Публикувано в петък, септември 03, 2010 от Unknown }


Англия – България
Квалификации за Евро 2012
Петък – 03.09 играй на живо в bet365

Време е отново да си вземем валериана и да седнем пред телевизорите да гледаме как родните звезди се мъчат за пореден път да се класират на голям футболен форум. Започват квалификациите за Евро 2012, като България излиза в петък на Уембли срещу фаворита в Група G Англия.

Англия

В последният приятелски мач на Англия срещу Унгария Фабио Капело реши да направи голяма крачка, като остави само 10 играча играли на Световното в ЮАР в състава. Знак, който уж показваше изграждането на нов отбор. За първите си два мача от квалификациите за европейското, обаче, италианеца извика 13 играча, които са играли на Мондиала, като това без да броим контузените Рио Фърдинанд, Джон Тери и Франк Лампард. И каква излиза сметката. Шестнадесет от 23-та в групата вече сме ги виждали и това ли е начина на Дон Фабио да подмлади състава?
За да сме честни ще кажем, че не е възможно изведнъж да се извикат 11 нови титуляра и всичко трябва да стане постепенно. Би било безотговорно да не извика Глен Джонсън или Гарет Бари само за да докаже нещо или пък под натиска на медиите. Едно от най-големите притеснения на феновете е, че играчите по принцип се представят доста по-добре на клубно ниво, отколкото в националния отбор. Всичко опира до тактика.

Източник: Англия - България

No Response to "Англия - България"

Публикуване на коментар