Германия - Сърбия

{ Публикувано в четвъртък, юни 17, 2010 от Unknown }


Германия – Сърбия
Световно първенство – Група D
Петък – 18.06 играй на живо в Bet365

ГЕРМАНИЯ

Германия изглеждаше наистина впечатляващо в своя първи мач от Група D срещу Австралия. Тимът победи с 4-0, лесно създаваше положения и можеше да вкара още четири. Най-впечатляващото, обаче, бе, че немската машина не спря да атакува през целия мач, независимо какъв бе резултата. Треньорът Льов използва през мача четири нападателя, като Какау и Гомес замениха Клозе и Подолски през втората част. Много хвалби имаше и към плеймейкъра на Вердер Бремен Йозил, който създаде доста голови положения за Клозе и компания, а специалистите го определят като новата световна футболна звезда.

Принципно Льов използва Клозе като единствен в атака, но от по-задни позиции му помагат в ляво Лукаш Подолски, в средата Йозил и Мюлер, а вдясно е Бастиан Швайнщайгер. Няма контузени или наказани играчи в състава, като се очаква титулярите срещу Сърбия да бъдат същите, които играха срещу “кенгуратата”.

СЪРБИЯ

Сърбия разочарова в първия си мач на Световното, като загуби с 0-1 от Гана, а доста специалисти смятаха, че те ще бъдат една от изненадите на шампионата. Лукович направи голяма грешка малко преди края, която костваше на тима поне точката в двубоя. Може би проблемът при сърбите е, че не се чувстват комфортно като фаворити, както бе в двубоя с африканците. Когато един отбор е определян за фаворит, това си носи очакванията и скоро започват нервите, ако мачът не тръгне. Сърбия беше прекалено припряна и нямаше много организация в играта им.

Някои от играчите дори си позволиха да критикуват треньора Радомир Антич, като Деян Станкович заяви, че мястото му не е да играе на поста дефанзивен полузащитник. Лично за мен, играчите си търсят извинения за загубата, с оглед на това, че имаха някои положения, изпуснаха ги и накрая загубиха.

Сега Сърбия се изправя срещу Германия в мач, който ако бъде загубен, то почти сигурно може да означава отпадане. Може да започнат и калкулациите. Сърбия трябва да вземе точка днес, и да се надява в последния кръг Германия да бие Гана. Принципно Сърбия играе по-добре когато е аутсайдер, когато няма напрежение. Ако Германия успее да вкара първи гол, то вероятно ги очаква нова лесна победа. Колкото и да ми харесват сърбите като отбор, то просто не виждам как ще успеят да победят бундестима, който сякаш играе с лекота.

Прогноза: 1 при коефициент от 1.62 в Bet365

Източник: Германия - Сърбия

No Response to "Германия - Сърбия"

Публикуване на коментар