Англия - Алжир

{ Публикувано в четвъртък, юни 17, 2010 от Unknown }


Англия – Алжир
Световно първенство – Група C
Петък – 18.06 играй на живо в Bet365

АНГЛИЯ (Ранглиста на ФИФА – 8 )

Първият мач на Англия в Група C срещу САЩ тръгна много добре. Ранният гол дело на Стивън Джерард предполагаше лесен старт за “трите лъва”, но после дойде тази ужасяваща грешка на Робърт Грийн и всичко се обърка. Англия не контролираше чак толкова мача, но пък и не игра толкова зле, колкото “експертите” се изказаха. САЩ не е толкова лесен съперник(справка мача с Испания за Купата на Конфедерациите) и този хикс не трябва да се гледа толкова като катастрофа.

Сега на Англия им предстои мач с Алжир, като една победа почти сигурно ще означава класиране в следващата фаза на Мондиала. Изглежда контузията на Ледли Кинг ще го извади от състава до края на Световното, като за заместник ще трябва да се избира измежду миналия зенита си Джейми Карагър, не толкова добрия Ъпсън или неопитния Доусън. Големият въпрос е ще си запази ли мястото на вратата Робърт Грийн след кошмарната грешка. Защитата на Англия продължава да бъде повече от колеблива, като правилно прогнозирах, че тимът ще допусне гол в мача срещу американците. Нападението също показва не достатъчно ефективност.

АЛЖИР (Ранглиста на ФИФА – 30 )

По подобие на Англия, така и за Алжир вратарска грешка лиши отбора от точката срещу Словения. Сега африканците ще трябва да направят едно чудо срещу Англия, ако искат да имат някакъв шанс за прогрес отвъд груповата фаза. Забеляза се и липса на дисциплина в състава, като Джезал стана най-бързо изгонената резерва в историята на Световните първенства. В мача срещу Словения алжирците контролираха повече топката и изглеждаха отбора, който е по-вероятно да победи, но отново се показа старата слабост – липсата на изявен голмайстор.

Възможно ли е Алжир да хвърли нова бомба на Мондиала след като Швейцария стори това срещу Испания? Да, но… е мнооого малко вероятно. По всяка вероятност Англия ще спечели и букмейкърите много добре знаят това, като дават коефициенти за победа на “трите лъва” от около 1.25, което просто не си струва да се играе. Смятам да заложа на Англия, но да бият на нула. Коефициентът е добър, а и Алжир когато падат, обикновено го правят на нула, било то с един, два или три гола.

Прогноза: Англия да бие на нула при коефициент от 1.80 в Bet365

Източник: Англия - САЩ

No Response to "Англия - Алжир"

Публикуване на коментар