ЮАР - Уругвай

{ Публикувано в вторник, юни 15, 2010 от Unknown }


ЮАР – Уругвай
Световно първенство – Група A
Сряда – 16.06 играй на живо в Bet365

ЮАР (Ранглиста на ФИФА – 83)

Бафана Бафана сигурно съжалява, че не успя да победи Мексико в първия мач от Група A, откриващ Световното. Тимът поведе с 1-0 след красив гол на Чабалала, но 10 минути преди края “ацтеките” успяха да изравнят. ЮАР удари и греда в 90-та и в крайна сметка двата отбора си поделиха точките. Африканците започнаха доста нервно мача, като имаха нужда от известно време, за да влязат в ритъм, докато Мексико повече владееше топката, но нямаше много положения за гол.

Вратарят Куне заяви, че феновете не са били достатъчно шумни с техните вувузели, които най-много да навлече гняв върху себе си. Няма играч, който да е критикувал феновете и после да се е облагодетелствал. Класирането на ЮАР за следващата фаза почти сигурно зависи от този мач, с оглед на това, че третия им двубой от Група А е срещу фаворита Франция.

УРУГВАЙ (Ранглиста на ФИФА – 16)

Преди срещата на Уругвай срещу Франция се говореше, че южноамериканците ще имат проблеми в защита, но това така и не стана. Тимът се защитаваше доста добре, дори и като остана с човек по-малко, като в крайна сметка си заслужи точката срещу финалиста на миналото Световно.

Както и се очакваше Диего Форлан бе най-опасния играч на Уругвай, като всичко опасно започваше от или минаваше през него. От друга страна Луис Суареш не направи най-добрия мач в кариерата си, като от него се очаква далеч повече, с оглед на страхотния сезон, който имаше с холандския Аякс. Уругвай беше доволен и на точка срещу Франция, но сега положението е друго, като тимът ще търси трите точки преди третия мач срещу Мексико.

Да, ЮАР се представи доста добре в защита срещу Мексико, но не вярвам това да се случи за втори пореден път срещу силен противник, какъвто определено е Уругвай. Според мен, а и според ранглистата на ФИФА Уругвай разполага с по-класните играчи и ще успее да спечели.

Прогноза: 2 при коефициент от 2.40 в Bet365

Източник: ЮАР - Хондурас

No Response to "ЮАР - Уругвай"

Публикуване на коментар