Испания - Швейцария

{ Публикувано в вторник, юни 15, 2010 от Unknown }


Испания – Швейцария
Световно първеснтво – Група H
Сряда – 16.06 играй на живо в Bet365

ИСПАНИЯ (Ранглиста на ФИФА – 2)

Ла Фурия е един от фаворитите за спечелването на Световното, като тимът на Висенте Дел Боске се класира с лекота за Мондиала. Испания са действащия европейски шампион, като през 2008 победиха на финала Германия с 1-0. Тогава треньор бе Луис Арагонес, който след успеха се оттегли, за да дойде бившия наставник на Реал Мадрид Дел Боске. Както казах, Испания изигра квалификациите с лекота, като записа 10 победи от 10 мача, а в последния мач победи с 5-2 Босна и Херцеговина.

Всичко в лагера на Испания е доста спокойно, като няма нито контузии, скандали или пък изненадващи рокади на треньора. Ла Фурия записа пет победи в контролите преди ЮАР 2010, като се откроява онова 6-0 над Полшва в Мурсия. По всяка вероятност Испания ще играе в схема 4-1-3-2 или 4-4-2, като напред е дуото Торес + Вия, а в защита са Рамос, Пике, Пуйол и Капдевила. В центъра на терена все още има някои притеснения дали Андрес Иниеста ще може да играе, тъй като до скоро лекува контузия.

ШВЕЙЦАРИЯ (Ранглиста на ФИФА – 24)

Ентусиазмът на Швейцария бе доста охладен в контролите преди Мондиала, където момчетата на Отмар Хицфелд загубиха от Уругвай с 1-3 и от Коста Рика с 0-1, преди да завършват 1-1 с Италия. Всички мачове бяха играни на роден терен в Швейцария. Испания е фаворит за първото място и нормално с оглед на класата на тима, докато за Швейцария остава борбата за второто, като Чили и Хондурас са трудни съперници.

Квалификациите за Швейцария започнаха с унизителна загуба от Люксембург, но след това тима заигра добре и завърши първи в групата, като изпревари отборите на Израел, Латвия и Гърция. Е, групата беше лесно като цяло.

Както и да го погледна този мач просто не виждам как Швейцария ще успее да измъкне нещо. Класата на Испания е прекалено голяма, като те го показаха и в контролите. Силата на Ла Фурия е в контрола на топката, а като добавим и към това факта, че швейцарците изпитват доста затруднения в намирането на противниковата мрежа, то изборът ми изглежда повече от логичен.

Прогноза: 1 -1.5 при коефициент от 2.02 в Bet365

Източник: Испания - Швейцария

No Response to "Испания - Швейцария"

Публикуване на коментар