Байерн Мюнхен - Манчестър Юнайтед | Преди двубоя

{ Публикувано в понеделник, март 29, 2010 от Unknown }

Байерн МюнхенМанчестър Юнайтед

Байерн Мюнхен – Манчестър Юнайтед
Шампионска Лига – Четвъртфинали
Вторник – 30.03.2010г. 21:45ч.

Тези два отбора имат история помежду си в Шампионската Лига, като мнозина специалисти определят финала през 1999 година, като един от най-великите мачове изигравали се някога. Тогава Байерн беше далеч по-добрия отбор, като водеше с 1-0 почти до самия край, удари и греда, но в крайна сметка след два късни гола на “червените дяволи” трофея отиде при англичаните. Все пак през 2001 година “баварците” спечелиха така жадувания трофей в Европа, докато последния триумф на Юнайтед в ШЛ бе през 2008, а миналия сезон те загубиха финала от извънземната Барселона с Лео Меси в състава си.

И двата отбора имат притеснения с контузени футболисти, което може да се окаже решаващо за изхода на двубоя. Уейн Руни и Рио Фърдинанд по всяка вероятност ще се завърнат за Юнайтед, като те не играха в последния мач от Премиършип срещу Болтън, спечелен с 4-0 след два гола на нашето момче Бербатов. За Байерн Мюнхен не е ясно дали Ариен Робен ще може да вземе участие, тъй като го тормози контузия. Холандецът е ключов играч за тима на Ван Гаал и неговата липса ще се усети доста.

Байерн успя да се класира в тази фаза, след като на осминафиналите отстрани Фиорентина, благодарение повече голове на чужд терен и един зачетен гол от засада в първия мач. От друга страна, Манчестър Юнайтед се разправи с Милан, като премина напред с общ резултат 7-2. Гостите ще бъдат доволни на равен или на колкото се може повече голове на чужд терен утре, тъй като предстои и реванш на Олд Трафорд, докато в Байерн знаят, че не могат да си позволят да пътуват до Англия с мисълта, че само победа ги устройва.

Определено ще бъде доста интригуващ и завързан мач, в който ще бъдат отбелязани най-малко 2-3 гола, ако не и повече. Руни вкара 4 попадения на Милан в двата мача, като формата му може да се съпостави само с тази на Лео Меси. Байерн трябва да вземе резултат, който да им даде известно предимство преди реванша, но Манчестър показаха, че могат да играят добре както у дома, така и като гости.

Прогноза: Над 2.5 гола при коефициент от 2.10 в Bet365

http://www.prognozite.com/bayern-munchen-manchester-united-uefa-shampionska-liga-chetvartfinali-30-03-2010/

No Response to "Байерн Мюнхен - Манчестър Юнайтед | Преди двубоя"

Публикуване на коментар