Рома - Милан

{ Публикувано в петък, март 05, 2010 от Unknown }

Рома – Милан
Италия – Серия А
Събота – 06.03.2010г. 19:45ч. на живо в сайта на Bet365

Невероятен сблъсък ни чака в събота в Серия А, като един срещу друг излизат третия в класирането Рома и втория Милан, а борбата за титлата далеч не може да се каже, че е приключила, тъй като лидера Интер е на седем точки от „вълците“ и на четири от „росонерите“.

Както казах, Рома е на трето място с 51 точки, а след равенството 2-2 с Наполи в последния кръг е на три точки от Милан. Въпреки че капитана Тоти за дълги периоди бе аут заради контузии „римляните“ направиха магическа серия от 10 мача без загуба – 8 победи и 2 равенства. В някои мачове „вълците“ имаха и късмет(справка 1-0 срещу Фиорентина), но като цяло тимът представяше доста добър футбол. В двубоя срещу Наполи Тоти и компания нямаха много късмет, като дори водеха с 2-0, но в крайна сметка домакините се добраха до хикса.

За мача срещу Милан се очаква Тоти да се завърне в състава, докато Бриги, Пизаро и Жулио Серджо са под въпрос.

От друга страна, Милан е на второто място, на четири точки зад окупиралия върха Интер. „Росонерите“ паднаха с 2-3 у дома от Манчестър Юнайтед за Шампионската Лига и е малко вероятно да продължат напред в турнира, т.е. главната им цел е титлата в Италия. Мачът им срещу Рома е много важен и целта е една – трите точки.

За гостите от Милано няма да играят Гатузо(наказан), Пато, Зеедорф и Антонини(контузени). Роналдиньо, обаче е на линия, а от бразилеца може да се очаква всичко, когато е във форма.

Труден мач за прогнозиране, още повече, че и двата тима са във форма и показват страхотен футбол. Съветът ми е да играете двубоя над 2.5 гола, което ми се вижда най-правилния и разумен избор. Късмет!

Прогноза: Над 2.5 гола при коефициент от 1.95 в Bet365

Източник: http://futbolniprognozi.eu/roma-milan-italia-seria-a-06-03-2010/

No Response to "Рома - Милан"

Публикуване на коментар