Манчестър Юнайтед - Астън Вила

{ Публикувано в петък, февруари 26, 2010 от Unknown }

Манчестър Юнайтед – Астън Вила
Карлинг Къп – Финал
Неделя – 28.02.2010г. 17:00ч. на живо в сайта на Bet365

Носителят на Калинг Къп за миналата година Манчестър Юнайтед се изправя срещу Астън Вила с цел да защити трофея. За разлика от миналогодишния финалист Тотнъм, Вила не загуби нито един от двата мача във Висшата Лига срещу „червените дяволи“, като веднъж победи и веднъж завърши наравно, а това определено е знак, че тимът на Стилян Петров знае как да играе срещу Рууни и компания.

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД
Всички в Юнайтед говорят за едно – невероятната форма на Рууни. За последно той вкара два на Уест Хям за победата с 3-0 у дома. Уест Хям обаче не е Евертън или Астън Вила, в които Рууни просто бледнееше, а Юнайтед не успя да спечели. В двубоя с „карамелите“ Юнайтед излезе напред в резултата, но в крайна сметка загуби с 1-3. Защитата на „червените дяволи“ просто не е толкова здрава, колкото трябва да бъде и Вила го доказа на два пъти.

В полуфиналите на турнира Бербатов и компания играха срещу градския враг Сити, като загубиха първия мач с 1-2. В реванша на Олд Трафорд те победиха с 3-1, като герой отново бе Рууни. Домакините имат проблеми с някои контузени футболисти, като капитана Райън Гигс е аут за мача. Двама от ключовите защитници също няма да могат да вземат участие – Рио Фърдинанд и Джон О’Шей. По този начин в отбрана всичко пада на плещите на лекувалия дълго контузия Неманя Видич и доста колебливия Еванс. Нани пропуска двубоя, заради червения си картон, а други трайно контузени са Андерсон и Харгрейвс.

АСТЪН ВИЛА
Някой помни ли кога Астън Вила последно са играли финал? Бърза проверка в Интернет показва, че това е станало преди цели 10 години. Тогава тимът загуби финала за ФА Къп, а сега десет години по-късно, феновете на Вила се надяват най-сетне да видят нещо по-ново във витрината на клуба.

Астън Вила си е доста солиден отбор, който вече няколко години се опитва да разбие хегемонията на „големите 4″. Миналият сезон Вила дори беше на четвъртото място с 6 точки разлика пред Арсенал, но в крайна сметка пак остана утешителното участие в Лига Европа. Този сезон отборът на Мартин О’Нийл отново се представя добре, като направи два супер мача срещу Юнайтед – 1-0 на Олд Трафорд и 1-1 в Бирмингам.

И какво излиза, че имам отбор, който не е губил този сезон от Юнайтед, като дори не му позволил да вкара(гола за 1-1 в Бирмингам бе автогол). Както казах, Вила е воден от Мартин О’Нийл, мениджър, който доста често е сочен като наследник на Сър Алекс начело на „червените дяволи“.

Дали ще успее за трети път Вила да не загуби от Юнайтед? Предпоставки за това има – скоростта на Милнър и Ашли Йънг спомагат за това да се откриват доста положения за тримата нападатели Агбонлахор, Карю и Хески. И трите остриета се намират в добра форма, което е лоша новина за разклатената защита на „червените дяволи“. Смятам, че Вила ще вкара повече от веднъж днес и не е изключено да вдигне трофея. Не е изключено мача да отиде и към продължения, но смятам, че преди това ще има доста голове. Главният ми залог ще бъде за над 2.5 гола, докато бих рискувал с малко пари и за победа на Вила.

Прогноза: Над 2.5 гола при коефициент от 2.00 в Bet365

Източник: http://futbolniprognozi.eu/manchester-united-aston-vila-karling-cup-final-28-02-2010/

No Response to "Манчестър Юнайтед - Астън Вила"

Публикуване на коментар