Волфсбург - Байерн Мюнхен

{ Публикувано в петък, февруари 05, 2010 от Unknown }

Волфсбург – Байерн Мюнхен
Германия – Първа Бундеслига
Събота – 06.02.2010г. 15:30ч. на живо в сайта на bwin

Шампионите от Волфсбург изглежда са забравили как се печелят мачове. Въпреки че имаха минимална преднина при гостуването на Хамбургер миналата седмица, в крайна сметка поделиха точките. Байерн Мюнхен гази всичко, което се изпречи на пътя им. „Баварците“ ще искат да прекъснат лошата традиция тук, където нямат победа вече пет години.

ВОЛФСБУРГ
Последният път когато Волфсбург спечели мач преди три месеца срещу Хофенхайм – цели десет срещи те не са усещали вкуса на победата. Под ръководството на Костнер, който замести уволнения Фе, Волфсбург изигра един от най-добрите си мачове в последно време срещу Хамбургер, но в крайна сметка не успя да вземе всичките точки. Миналият сезон „вълците“ разкатаха тук Байерн – 5-1, но сега явно ролите са разменени.

БАЙЕРН МЮНХЕН
Десет поредни победи във всички турнири са голям успех за Байерн. Миналата седмица „баварците“ лесно преодоляха Майнц у дома, като му вкараха само три гола(всичките през второто полувреме). Гостите изглеждат като тим, който няма как да бъде спрян. Като се има предвид какви крила притежава отбора(Рибери и Робен), то не се учудвам, че е така.

Байерн спечели последните си седем мача в Бундеслигата с голова разлика 23-6! Волфсбург се намира в много лоша форма и не беше точно сега момента за двубоя с Байерн. „Баварците“ притежават невероятна атака и ще искат да прекъснат традицията от пет години без победа тук.

Прогноза: 2 при коефициент от 1.72 в Bet365

Източник: Футболни и спортни прогнози

No Response to "Волфсбург - Байерн Мюнхен"

Публикуване на коментар