Тотнъм - Астън Вила | Англия - Висша Лига

{ Публикувано в петък, февруари 05, 2010 от Unknown }

Тотнъм – Астън Вила
Англия – Висша Лига
Събота – 6.02.2010г. 19:30ч. пряко по Диема

ТОТНЪМ (4-ТИ) | ФОРМА ДОМАКИН 8-1-3 28:8
За поредна година Тотнъм се опитва да се докопа до четвъртото място, даващо право на участие в Шампионската Лига. В последно време, обаче, нещата не вървят кой знае колко добре на Уайт Харт Лейн и феновете на тима започват да се питат дали Хари Реднап е човека, който ще вкара любимия им отбор в турнира на богатите. „Шпорите“ се класираха за петия кръг на ФА Къп, след като победиха с 3-1 Лийдс в преиграването. Спорно е доколко този турнир е важен за домакините, тъй като само би ги разсейвал от главната цел.

Равенствата с Хъл Сити и Бирмингам, и загубата от Ливърпул скъсиха дистанцията с „мърсисайдци“ само на точка, а все още предстоят доста мачове до края на сезона.

Джърмейн Дефоу изглежда в много добра форма, но критиците му продължават да си задават въпроса, защо това не се случва всеки сезон?

АСТЪН ВИЛА (7-МИ) | ФОРМА ГОСТ 5-3-3 14:11
Сигурно на всички е ясно, че Вила играе контра атакуващ футбол, честно казано, доста добър контра атакуващ футбол. Тимът на Мартин О’Нийл е спечелил пет от последните си шест двубоя, включително и онова 1-0 над Манчестър Юнайтед насред Олд Трафорд. Победата с 2-0 над Фулъм като гост миналия уикенд дойде доста лесно, като се има предвид, че това бе едва третата домакинска загуба за Фулъм до тук през сезона.

По принцип Тотнъм обича да домакинства на Астън Вила, но в последните три сезона нещата не стоят точно така – една победа за Тотнъм, една за Вила и един хикс – 4-4.

Тотнъм определено ще играе за трите точки, на тях им трябват всички възможни точки, с цел да не изпуснат четвъртото място. По този начин двубоя ще се отвори и ще се даде на Астън Вила възможност да покажат колко са им добри контра атаките. Моят личен съвет да играете гостите да не загубят.

Прогноза: Астън Вила +0.5 азиатски хендикап при коефициент от 1.80 в Bet365

Източник: Футболни и спортни прогнози

No Response to "Тотнъм - Астън Вила | Англия - Висша Лига"

Публикуване на коментар