Интер - Челси | Шампионска Лига

{ Публикувано в вторник, февруари 23, 2010 от Unknown }

Интер – Челси
Шампионска Лига
Сряда – 24.02.2010г. 21:45ч. пряко по PRO BG

Жозе Мауриньо определено ще бъде адски щастлив, ако успее да отстрани Челси. Португалецът вече няколко пъти се заяде с бившия си клуб, като за последно заяви, че ако той беше все още начело на лондончани щял да спечели повече титли от наследниците му. Дали Специалния ще докаже на Абрамович какво е изпуснал предстои да видим.

ИНТЕР
Жозе може да стана шампион на Англия с Челси и такъв на Италия с Интер, но титлата в Шампионската Лига все му убягва, откакто напусна Порто. Интер не е преминавал през тази фаза на турнира откакто Специалния дойде на поста старши треньора и за това си има своето обяснение – жребият всеки път му дава английски съперник – първо Манчестър Юнайтед, а миналата година – Ливърпул.

Интер е доста стабилен у дома, като все още няма загуба. И все пак тимът загуби от инерцията си, като завъртя три поредни равенства в Серия А, а вторият Рома е вече само на пет точки. За последно направиха нулево реми у дома, като през цялото второ полувреме играха с 9 души, което може да се отрази на свежестта на играчите днес.

Милито и Ето’О ще са главната заплаха за Челси, като особено първия се намира в доста добра форма. Мауриньо познава Челси отвътре, знае силните и слабите страни на тима, като сега е времето да се възползва от това.

ЧЕЛСИ
Челси увеличи преднината си на върха в Премиършип след победа с 2-0 у дома над Уулвърхемптън, но резултата лъже в известна степен, тъй като отново Петр Чех се намеси няколко пъти решаващо, а Дрогба добави нови два гола към сметката си. Дидие има четири гола откакто се върна от Купата на Африканските Нации и отново главно ще се разчита на него в нападение.

Челси загуби малко стабилността си в защита, като започна да допуска прекалено много грешки и е чист късмет, че някои от съперниците на тима не се е възползвал от това. Може би проблем се крие в проблемите на капитана Джон Тери, а и не само. Титулярният ляв бек на отбора и на Англия Ашли Коул се контузи лошо и като нищо може да пропусне дори Световното Първенство.

Карло Анчелоти не е непознат в Милано. Той осем години водеше градския враг на Интер – Милан, като успя да спечели титлата в Серия А, както и в Шампионската Лига. Анчелоти има не малко мачове срещу „нерадзурите“ и знае това-онова за играта на тима.

Не очаквам много голове днес, като все си мисля, че мачът днес е хикс. Интер е колеблив напоследък и може би няма силите да преодолее тим като Челси, който ще иска да запише приемлив резултат преди реванша, а равенството определено в включено в сметките на англичаните.

Прогноза: Х при коефициент от 3.20 в Bet365

Източник: http://futbolniprognozi.eu/inter-chelsi-shampionska-liga-24-02-2010/

1 Response to "Интер - Челси | Шампионска Лига"

nice articles :) :)

Публикуване на коментар