Астън Вила - Манчестър Юнайтед

{ Публикувано в вторник, февруари 09, 2010 от Unknown }

Астън Вила – Манчестър Юнайтед
Англия – Висша Лига
Сряда 10.02.2010г. 21:45ч. пряко по Диема

Феновете на Вила Парк ги чака страхотен двубой между два тима, които се намират в страхотна форма в последно време. Астън Вила взе точка на Уайт Харт Лейн в последния кръг, но тима има страхотен потенциал в атака, който би трябвало да тревожи дори Манчестър Юнайтед, нищо, че в последния си мач „червените дяволи“ разбиха с 5-0 Портсмутд у дома.

АСТЪН ВИЛА
Астън Вила се намира на седмото място, но е само на три точки от четвъртия Ливърпул, а и трудните мачове за отбора свършват след мача с Юнайтед. Стилян Петров и компания ще имат за съперници главно отбори от дъното и категорично е твърде рано да ги отписваме от борбата за четвъртото място. Вила е всерия от осем мача без загуба, но е изключено да се мисли, че тимът няма да се опита да победи „червените дяволи“ и по този начин да направи дубъл срещу тях.

Емил Хески получи контузия в двубоя срещу Тотнъм и е под въпрос за сблъсъка. Ако не успее да се възстанови ще бъде заместен от Джон Карю. Единственият дълготрайно контузен е Найджъл Рио-Кокър.

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД
Манчестър Юнайтед преследва Челси от самия старт на шампионата във Висшата Лига, като нито за миг не допусна „сините“ да се откъснат прекалено много и ето че момчетата на Сър Алекс са само на две точки от съперника си за титлата. Гостите записаха серия от добри резултати, като е показателно само да видите победите над Арсенал, Хъл Сити, Манчестър Сити и Портсмут. Уейн Руни е в страшна форма и не е учудващо, че Юнайтед вкара 15 гола в последните си четири срещи.

Рио Фърдинанд е аут, като това е третия му мач от наказанието за четири срещи, което има. Наманя Видич е под въпрос, тъй като все още го мъчи контузия, а Джон О’Шей и Оуен Харгрейвс са дълготрайно контузени.

Астън Вила има нужда да продължи да печели точки, за да остане в борбата за топ 4, като очаквам от тях отново да играят на контра атаки. Гостите от Юнайтед са доста продуктивни откъм голове напоследък и ще искат да си отмъстят за загубата от Вила на Олд Трафорд по-рано през сезона. Очаквам да видя доста голове.

Прогноза: Над 2.5 гола при коефициент от 2.00 в Bet365

Източник: Футболни и спортни прогнози

No Response to "Астън Вила - Манчестър Юнайтед"

Публикуване на коментар