Лион - Реал Мадрид

{ Публикувано в понеделник, февруари 15, 2010 от Unknown }

Лион – Реал Мадрид
Шампионска Лига
Вторник – 16.02.2010г. 21:45ч. пряко по Диема

Лион са доста далеч от определението „впечатляващ“ напоследък, като имат шанса да спасят сезона с мачовете в Европа. Безспорно трудна задача, като се има предвид съперника на французите – Реал Мадрид, един от най-добрите отбори на Стария континент и един от фаворитите за титлата в ШЛ. „Белият балет“ скъси дистанцията с Барселона с три точки и ще гледа да запише пета поредна победа.

ЛИОН
Тимът не Клод Пюел определено е аутсайдер за сблъсъците с Реал, като след зимната пауза показа дори някакво живване, въпреки че някои резултати не бяха това което очакваха феновете на тима. Лион има доста добър състав на хартия, но и доста често изпитва затруднения дори срещу дънните риби в Лига 1. Ясно е, че домакините ще се опитат да вземат нещо в първия мач, тъй като реванша далеч няма да е лесен. Защитата на отбора, обаче е доста колеблива и не просто не виждам как ще успее да спре играчи като Кака, Роналдо и Игуиан.

Матю Бодмер, Франсоис Клерк и Клебер Андерсон са твърдо аут за двубоя.

РЕАЛ МАДРИД
Реал възвърна амбициите си за титлата след победата над Херес в последния кръг, докато градския им съперник Атлетико им направи страхотна услуга, като победи Барселона на Калдерон. Разликата между „белия балет“ и „каталунците“ е само две точки и по всичко личи, че битката за Примера ще е яростна до самия край. Атмосферата в отбора е повече от добра след такъв добър уикенд и както казах малко по-горе гостите ще гледат да запишат пета поредна победа във всички турнири. С играчи като Кака, Роналдо и Игуиан в нападение Реал е вкарал 11 гола в последните си 4 мача, което си е предпоставка какво ги чака Лион.

Карим Бензема се завръща у дома точно навреме, след като успя да се възстанови от измъчващата се контузия и все пак се очаква да започне мача на пейката. Твърдо аут са Гути, Рафаел ван дер Ваарт и Дудек, които останаха в Мадрид.

Очаквам доста отворен мача, като не мисля, че нито един от двата отбора ще се опита да се защитава. Гостите от Реал са доста убедителни напоследък и смятам, че няма да имат проблеми да пробият колебливата защита на Лион. Роналдо и компания най-сетне започват да играят играта си и определено ще искат да запишат добър резултат, с цел да си направят реванша по-лесен.

Прогноза: 2 при коефициент от 2.10 в Bet365

Източник: http://futbolniprognozi.eu/lion-real-madrid-shampionska-liga-16-02-2010/

No Response to "Лион - Реал Мадрид"

Публикуване на коментар