Милан - Манчестър Юнайтед

{ Публикувано в понеделник, февруари 15, 2010 от Unknown }

Милан – Манчестър Юнайтед
Шампионска Лига
Вторник – 16.02.2010г. 21:45ч. пряко по PRO BG

Двубоят между Милан и Манчестър Юнайтед, нормално, привлича повече внимание и за това си има причини. Първо, Дейвид Бекъм ще излезе за първи път срещу бившия си клуб и както Сър Алекс спомена преди време „ще бъде цирк“. Втората причина е, че когато на футболния терен излязат два от титаните на Европейския футбол – винаги е интересно, още повече, когато става въпрос за мач от директните елиминации на Шампионската Лига. Да, Милан не се представя кой знае колко добре напоследък в Серия А, но „червените дяволи“ ще направят голяма грешка, ако подценят „росонерите“.

МИЛАН
Милан далеч не започна 2010 година както се очакваше, а след загубата в градското дерби от Интер титлата в Италия стана илюзия. Последваха няколко слаби мача, но в крайна сметка миналия петък „росонерите“ намериха формата си и победиха у дома Удинезе с 3-2. Алесандро Неста и Пато се възстановиха от контузиите си, което си е доста важен факт за италианците. Милан се представя доста странно и му липса само едно – постоянство в играта. Нека само си припомним победата над Реал насред Мадрид, а тогава се предполагаше, че Роналдиньо и компания се намират в голяма криза.

Разбира се, Юнайтед може да излезе и да играе за добър резултат, с оглед на предстоящия реванш, но традицията е на страната на Милан в срещите между двата тима на Сан Сиро.

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД
Много хора сигурно няма да се съгласят със следващото ми твърдение, но е за мен е безспорно, че Манчо е по-слаб от миналата година, когато в състава бяха Роналдо и Тевез. Също така този сезон в отбора нямаха късмет с контузиите и Сър Алекс рядко имаше възможност да играе с най-доброто на терена. Неманя Видич е аут за двубоя, както и Андерсон. В момента „червените дяволи“ зависят изцяло от играта на Руни, който няма достатъчно подкрепа в атака. Фъргюсън заяви, че Милан е по-слаб без Кака, което е вярно, но абсолютно същото е при тях с Роналдо.

Както и да го погледнем, това си е доста труден мач за предвиждане. И двата тима играят добър футбол, като може би формата на Юнайтед е по-постоянна. И в двата отбора, обаче, разчитат доста на индивидуалните качества, едните на Рони, другите на Руни. Ако погледнем коефициентите, ще видим, че букмейкърите доста подценяват Милан, имайки предвид, че те са домакини. Милан да победи или завърши наравно няма да бъде много изненадващо.

Прогноза: Милан +0 азиатски хендикап при коефициент от 2.02 в Bet365

Източник: http://futbolniprognozi.eu/milan-manchester-united-shampionska-liga-16-02-2010/

No Response to "Милан - Манчестър Юнайтед"

Публикуване на коментар