Ливърпул - Евертън | Англия - Висша Лига

{ Публикувано в петък, февруари 05, 2010 от Unknown }

Ливърпул – Евертън
Англия – Висша Лига
Събота – 06.02.2010г. 14:45ч. пряко по Диема

ЛИВЪРПУЛ
Ливърпул е пети, само на точка от заветното четвърто място, на което понастоящем стои Тотнъм. Тимът има 8-2-2 у дома с 30 отбелязани и 11 допуснати гола. Изглежда че Рафа Бенитез най-накрая успя да реши проблемите в защитата на отбора си, като „червените“ имат само едно допуснато попадение във вратата си в последните шест мача. Това се отрази благоприятно и на точковия актив на домакините.

Не така добре стоят нещата в нападение, където Пуул продължава да изпитва затруднения. С контузения Фернандо Торес и липсата на качествен заместник няма и да е другояче.

ЕВЕРТЪН
Евертън е на 9-то място в класирането на Висшата Лига, като има 3-3-5 като гост с 15 отбелязани и 19 допуснати гола. „Карамелите“ не са губили мач в Премиръшип от ноември, като тогава паднаха именно от градския враг Ливърпул на собствения си стадион. Евертън има четири победи от последните си пет мача, като е в серия от три поредни победи.

Контузиите бяха доста голям проблем за гостите в периода преди Коледа, но сега нещата лека полека се оправят и в края на сезона очаквам Евертън в горната половина на таблицата.

Статистиката в градските дербита може да покаже доста – Ливърпул има 3 победи и 3 хикса срещу Евертън в последните си шест домакинства. За последната победа на „карамелите“ тук трябва да се върнем десетина години назад – септември 1999 година. От тогава Пуул има 4 победи и пет мача са завършили наравно. Да, Ливърпул е фаворита днес, но освен ако не намерите коефициент от 2.00 или нагоре за тяхна победа, препоръчвам да не се залага на единица. С оглед на многото хиксове в тези дербита, смятам натам да насоча и моя залог.

Прогноза: Х при коефициент от 3.50 в Bet365

Източник: Футболни и спортни прогнози

No Response to "Ливърпул - Евертън | Англия - Висша Лига"

Публикуване на коментар