Защо да залагаме в повече от един букмейкър

{ Публикувано в сряда, август 12, 2009 от Unknown }
Така, първо трябва да подчертая, че тази статия е за хора, които вече са малко навътре в залаганията - разбирате коефициентите, знаете как да залагате и кои срещи да избирате. Единственото, което ви остава е повишите коефициента си на успеваемост и да печелите повече пари с печелившите си залози и да губите по-малко, когато мачовете просто не излязат.


ВИНАГИ залагайте на НАЙ-ДОБРИЯ коефициент

Помните ли, когато говорихме какво е "value"? Просто казано, получаваме "value"-то, когато умножим шансовете за победа на даден отбор с коефициента. Ние не можем да променим шанса за победа на даден отбор, но можем да намерим най-добрия коефициент за това!

ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПОВЕЧЕ ОТ ЕДИН БУКМЕЙКЪР
Просто погледнете таблицата вдясно. Сигурно вече забелязахте, че става въпрос за финалата от Евро 2004 между Португалия и Гърция.

Всички показани букмейкъри са с добра репутация, също така получават еднаква информация за срещите, но вижте каква чувствителна разлика има коефициентите давани от тях.

Залогът за Португалия варира от 1.67 до 1.80(до 17% разлика), докато този за Гърция от 5.00 до 6.00(разлика до 20%).

Това е просто пример за разликите в коефициентите в различните букита, като във всяка среща те са различни. Тези разлики се получават главно, заради това че букитата оценяват тимовете по различни начини, но и заради факта, че в един момент те опитват да балансират залозите. Целта е да се залага и на двата тима. Четете за това повече в статията "Защо падат коефициентите?".

Малко статистически факти:
- Ако използвате 4-5 букмейкъра вие ще спечелите с 10-12% повече, отколкото ако залагате само в 1-2.
- Ако изполвате 8-10 букмейкъра вие ще спечелите до 15-20% повече.

Не забравяйте за този факт, само защото ви е скучно и мързеливо да се регистрирате във всички тези букмейкъри.

ВСИЧКО МИ Е ЯСНО, НО КОЙ БУКМЕЙКЪР ДА ИЗБЕРА?
Писал съм ревюта, за някои от букмейкърите, в които аз лично залагам, като тях може да намерите тук. Ако все пак искате да залагате в други букмейкъри, първо се разровете в интернет и потърсете информация за тях.

Забележка: Ако се регистрирате да залагате в горните букмейкъри от този сайт, то вие помагате за развитието му, което ще бъде високо оценено. Тези букмейкъри не ми плащат, за да ги рекламирам, аз просто ги използвам за собствените си залози и тъй като ги познавам и съм доволен от тях - ги препоръчвам.

Някои факти, които трябва да се отбележат при избора на букмейкър
- Какво обичаш ти да залагаш(букмейкъра може да не предлага азиатски хендикап или друг любим твой вид залог)
- Дали букмейкъра предлага залози в твоите любими първенства(може да харесваш конференциите в Англия например, но тях да ги няма)
- Сайтът на букмейкъра бърз и лесен за ползване ли е? Налични ли са мачове на живо и т.н.

Бонуси при регистрация

Доста букмейкъри предлагат 100% бонус при регистрация на нов акаунт. Т. е. депозирате 100 лв., а имате за залагане 200. Разбира се, има си своите трикове преди да можете да изтеглите парите, но е по-добре от нищо, нали?!

No Response to "Защо да залагаме в повече от един букмейкър"

Публикуване на коментар