Клифтънвил - ЦСКА | НА ЖИВО

{ Публикувано в сряда, август 04, 2010 от Unknown }


Клифтънвил – ЦСКА
Лига Европа – Квалификации
Четвъртък – 05.08 играй на живо в bwin

ЦСКА излиза в мач реванш от третия квалификационен кръг от Лига Европа срещу ентусиастите от Клифтънвил. “Червените” спечелиха първия мач с 3-0, което беше и най-малкото, с което можеха да си тръгнат гостите от Северна Ирландия. Почти целия двубой се игра пред вратата на ирландците, които през първата част изоставаха само с един гол и той най-вече заради пропуските на Руи Мигел, Тодор Янчев и сие. През втората част ЦСКА продължи да натиска и стигна до нови два гола, които почти сигурно направиха реванша протоколен.

Последва и вечното дерби с Левски още в първия кръг на шампионата, като “армейците” стояха доста добре на терена, но така и не успяха да намерят правилния път към вратата на съперника. Особено през второто полувреме ЦСКА се опита да направи нещо, но постоянно изсипваше топката в наказателното поле на “сините”, която бе лесна плячка за вратаря Георги Петков. В крайна сметка армейците загубиха с 0-1 и то не само три точки, но важния психологически аспект от борбата им със Левски.

Странно нещо се случва в лагера на ЦСКА с тези контузии. Не е нормално преди първия мач от шампионата половината защита да е извън строя. Не е нормално новите попълния да идват толкова късно и да не могат да играят срещу Левски. Ако не срещу вечния съперник, то срещу Видима или Миньор ли да играят.

Цялата прогноза тук: Клифтънвил - ЦСКА

No Response to "Клифтънвил - ЦСКА | НА ЖИВО"

Публикуване на коментар