Левски - Калмар | НА ЖИВО

{ Публикувано в сряда, август 04, 2010 от Unknown }


Левски – Калмар
Лига Европа – Квалификации
Четвъртък – 05.08 играй на живо в Bet365

Доста е тежка програмата на Левски напоследък. Първо “сините” гостуваха на Калмар в първи мач от третия квалификационен кръг на Лига Европа, като успяха да запишат доста доброто 1-1, въпреки, че съдията доста поразя тима, като отмени гол а и имаше някои други спорни решения. Последва дерби с ЦСКА, което Левски спечели с 1-0 и стартира първенството по най-добрия начин. Сега предстои да се изиграе реванша с Калмар, като “сините” са в доста добра позиция да продължат към плейофите. След двубоя с шведите идва и столичното дерби с Локомотив София, в което няма да играе наказания Гаджев.

Но да се върнем към сблъсъка с Калмар. Както казаха по-горе първия мач завърши 1-1, но Левски изненада приятно с играта си и би било заслужено, ако бяха спечелили. Отделно от това и Жоарзиньо вкара невероятен първи гол, с който “сините” поведоха. В последните 10 минути Калмар успя да изравни и остави всичко да се решава на реванша.

Последните новини около Левски са, че Христо Йовов е под въпрос за срещата, тъй като има физически проблеми, но все пак попадна в групата. Георги Христов не попадна в разширения състав, тъй като е получил разтежение на последната тренировка.

Цялата прогноза тук: Левски - Калмар

No Response to "Левски - Калмар | НА ЖИВО"

Публикуване на коментар