Англия - Германия | Световно първенсво Осминафинали

{ Публикувано в събота, юни 26, 2010 от Unknown }


Англия – Германия
Световно първенство – Осминафинали
Неделя – 27.06 играй на живо в Bet365

АНГЛИЯ (Ранглиста на ФИФА – 8 )

Англия се класира за осминафиналите на Мондиала, но го направи по трудния начин. Тимът записа само една победа в групата и то в последния си мач срещу Словения, при който всеки друг резултат ги изхвърляше от турнира. Програмата за Световното показва, че ако Англия победи Германия, то пътя си към финала по всяка вероятност ще трябва да се справи с Аржентина и Испания. Англичаните могат само и единствено себе си да обвиняват за това, тъй като ако бяха завършили първи в групата си, сега щяха да играят с Гана.

Големите играчи в Англия Рууни, Лампрад и Джерард не показват, това което трябва и тимът изглежда импотентен в атака. Топ голмайсторите от квалификациите също ги няма. В играта на трите лъва срещу Словения се забеляза подобрение, но това 1:0 далеч не е достатъчно за феновете, още повече срещу един не толкова силен противник, колкото е Германия.

Джейми Карагър се завръща след изтърпяното наказание, като по всяка вероятност ще започне титуляр на мястото на Ъпсън, който се справи добре срещу словенците, но изглеждаше колеблив на моменти. Появиха се слухове и за завръщането на Ледли Кинг в състава, но това е малко вероятно.

Повече тук:

Англия - Германия

No Response to "Англия - Германия | Световно първенсво Осминафинали"

Публикуване на коментар