Арсенал - Манчестър Юнайтед

{ Публикувано в събота, януари 30, 2010 от Unknown }

Арсенал – Манчестър Юнайтед
Англия – Висша Лига
Неделя – 31.01.2010г. 18:00ч. пряко по Диема

И двата тима са в битката за титлата, заедно с Челси и загубилия днес може и да се прости с надеждата да вдигне трофея в края на сезона. Арсенал не успя да победи Астън Вила преди няколко дни, но в отбора се завръщат някои контузени футболисти, което определено ще им е от полза. Юнайтед, от друга страна отстраниха градския враг Манчестър Сити преди няколко дни и ги чака финал за Карлинг Къп. Определено ни чака интересен двубой на Емирейтс.

АРСЕНАЛ
Арсенал успя да се справи с проблемите съпътстващи тима през този сезон и ето че Сеск Фабрегас и компания все още са в битката за титлата в едно от най-силните, ако не и най-силното първенство в Европа. След хикса с Вила Арсенал изостава на две точки зад Челси, но „сините“ имат мач по-малко, което ще рече, че на тима на Арсен Венгер днес му трябва само победа. Фабрегас, Денилсон и Сонг са на линия и това доста обнадеждава феновете. Е, все още има някои проблеми в отбрана и нападение.

Изглежда Вермаелен се контузи тежко в двубоя срещу Вила и по всяка вероятност Сол Кембъл ще го замести в стартовия състав. Едуардо и Абу Диаби са също аут, но Емануел Ебуе и Алекс Сонг се върнаха от Африка и може да вземат участие.

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД
Манчестър Юнайтед е далеч от определението убедителен този сезон, но ако погледнем класирането ще видим, че тимът е на втора позиция само на точка зад Челси. Не може, обаче, да не признаем, че победата над Сити бе впечатляваща и „червените дяволи“ заслужено се класираха на финала. В последните два мача Уейн Руни направо няма спирка, като вкара цели пет гола.

Рио Фърдинанд няма да играе, тъй като футболната асоциация му наложи наказание от четири мача и по всяка вероятност можем да видим наскоро възстановилия се Неманя Видич. Валенсия, Браун и Бербатов също са готови да помагат на отбора.

Мина известно време, но ето че Арсен Венгер най-сетне има по-голям избор от здрави играчи. Определено този мач може да реши кой от двата отбора ще преследва Челси до края на шампионата. Очаквам отворен двубой, в който и двата тима ще търсят победата.

Прогноза: Над 2.5 гола при коефициент от 1.95 в Bet365

Източник: Футболни и спортни прогнози

No Response to "Арсенал - Манчестър Юнайтед"

Публикуване на коментар