Депортиво Ла Коруня - Реал Мадрид

{ Публикувано в събота, януари 30, 2010 от Unknown }

Депортиво Ла Коруня – Реал Мадрид
Испания – Примера Дивисион
Събота – 30.01.2010г. 23:00ч. пряко по ТВ+ и в сайта на bwin

Депортиво Ла Коруня лесно победи Атлетик Билбао с 3-1 миналата седмица, а Реал би с 2-0 Малага у дома, но имаше доста късмет, тъй като гостите изпуснаха няколко доста чисти положения.

ДЕПОРТИВО ЛА КОРУНЯ
Депортиво проспа първото полувреме срещу Атлетик Билбао миналия уикенд, но се развихри през втората част, като успя да вкара цели четири попадения, едно от които в своята мрежа. Този двубой, обаче, взе своята жертва като голмайстора на първия гол Луиш Фелипе счупи крака си и ще пропусне остатъка от сезона. В средата на миналата седмица Депортиво игра реванш срещу Севиля за Купата на Краля, като успя да победи минимално, което обаче не бе достатъчно, тъй като тимът бе загубил първия мач с 0-3. Добрите новини за феновете на домакините са, че традиционно Депортиво си играе силно срещу Реал на Риасор и един от малкото отбори с положителен баланс срещу „белия балет“.

Депортиво не е губил нито веднъж от Реал в последните 16 двубоя тук, като повечето от мачовете завършваха с тяхна победа.

РЕАЛ МАДРИД
Реал изпита доста затруднения при домакинството на Малага миналата седмица. Всъщност, гостите в него мач изпуснаха доста положения преди Роналдо да вкара. По-късно португалеца вкара още едно попадения, само за да бъде изгонен в крайна сметка. Това му коства два мача наказание.

Липсата на Пепе в защитата на Реал е проблем, който ясно си личи в мачовете на отбора.

Депортиво Ла Коруня е един от най-опасните домакините в Примера, а фантастичната статистика срещу мадридчани само подчертава този факт. Реал ще страда, заради липсата на двамата португалци – Пепе и Роналдо и вярвам, че домакините днес най-малкото ще се доберат до хикс.

Прогноза: Депортиво Ла Коруня +0.5 азиатски хендикап при коефициент от 1.87 в Bet365

Източник: Футболни и спортни прогнози

No Response to "Депортиво Ла Коруня - Реал Мадрид"

Публикуване на коментар