Астън Вила - Арсенал

{ Публикувано в сряда, януари 27, 2010 от Unknown }

Астън ВилаАрсенал

Астън Вила – Арсенал
Англия – Висша Лига
Сряда 27.01.2010г. 21:45ч. пряко по Диема

Астън Вила не успя да победи Уест Хям в последния си двубой от Премиършип, но играчите в момента са в приповдигнато настроение, след като тимът се класира за финала на Карлинг Къп. Арсенал, от друга страна се справя доста добре във Висшата Лига, но пък отпадна от ФА Къп след загубата от Стоук Сити.

АСТЪН ВИЛА
Астън Вила ще играе на Уембли, а тимът навлезе във форма в точния момент и феновете им се надяват това да продължи колкото се може по-дълго. Вила спечели четири от петте си последни двубоя, но пък има само една точка от последните си три в Премиършип. Четвъртото място бавно се изплъзва, но пък финала за Карлинг Къп си е доста добро постижение. В двата си мача за купата Стилян Петров и компания вкараха девет гола.

АРСЕНАЛ
Арсенал имаше два доста трудни мача с Болтън, особено втория, в който по едно време изоставаха с 0-2, но в крайна сметка се поздравиха с победата. Тези три точки бяха доста важни в борбата за титлата. Завръщането на Сеск Фабрегас и Денилсон определено влияе добре на тима. Следващата седмица предстои мач на “артилеристите” срещу Юнайтед и играчите на Арсен Венгер ще искат да излязат срещу “червените дяволи” максимално надъхани и с победи зад гърба си.

Вила показа на какво е способен тима в нападение, като вкара цели 9 гола в последните си два мача. Ясно е, че те ще искат и днес да покажат головия си потенциал. Арсенал също ще играе за победа, те имат второто най-добро нападение в Премиършип, а и предстоящия мач с Манчестър Юнайтед ги задължава да излязат в добри позиции преди него мач.

Прогноза: Над 2.5 гола при коефициент от 1.95 в Bet365

Източник: Футболни прогнози

No Response to "Астън Вила - Арсенал"

Публикуване на коментар