Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити

{ Публикувано в вторник, януари 26, 2010 от Unknown }

Манчестър Юнайтед – Манчестър Сити
Англия – Карлинг Къп
Сряда 27 Януари 2010г. 22:00ч. на живо в сайта на Bet365

Манчестър Сити игра доста добре в първия двубой на Ийстландс за победата с 2-1, но ги чака още един тежък мач срещу градския враг, за да може тимът да достигне до желания финал на Уембли. Юнайтед победи с 4-0 Хъл Сити в мач от Висшата Лига и отборът е в приповдигнат дух.

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД
Мачът срещу Сити е много важен за момчетата на Сър Алекс, тъй като Карлинг Къп изглежда като най-лесният трофей, за който могат да се борят тази година „червените дяволи“. Те са аут от ФА Къп, във Висшата Лига Арсенал и Челси се представят доста добре и борбата за трофея ще е жестока, докато в Шампионската Лига никога нищо не се знае. Победата с 4-0 над Хъл(четири гола на Руни) определено подейства добре на играчите и те са жадни да покрият този гол пасив, който имат срещу Сити.

Сър Алекс Фъргюсън няма нови проблеми с контузени футболисти, но все пак се очаква да направи някои промени от мача с Хъл, като Карик, Бербатов, Гигс и Валенсия вероятно ще започнат титуляри. Неманя Видич, Харгрейвс и Джон О’Шей остават аут.

МАНЧЕСТЪР СИТИ
Загубата от Евертън като гост с 0-2 явно не подейства много негативно на Сити, които успяха да победят Юнайтед в първия мач с 2-1, благодарение на бившия нападател на „червените дяволи“ Карлос Тевес. В последния си мач „гражданите“ победиха с 4-2 Скънторп в мач от ФА Къп, като Мартин Петров се отчете с гол и две асистенции.

Емануел Адебайор и Коло Туре се завърнаха от Африка и се очаква директно да започнат титуляри. Уейн Бридж, Майкъл Джонсън, Джулиън Лескът, Роке Санта Круз и Патрик Виейра остават контузени, докато Робиньо е все по близо до това да отиде под наем в бившия си клуб Сантош и също няма да играе.

И в двата мача, в които Сити и Юнайтед се срещнаха този сезон изобилстваше от голове(4-3 за Манчо и 2-1 за Сити). Не очаквам нещо да се промени и в този мач. Домакините имат нужда да атакуват, тъй като имат да покриват гол пасив, докато в Сити разполагат с доста офанзивна мощ в лицето на Тевез, Адебайор, Белъми, Петров и Шон Райт-Филипс.

Прогноза: Над 2.5 гола при коефициент от 1.75 в Bet365

Източник: Футболни и спортни прогнози

No Response to "Манчестър Юнайтед - Манчестър Сити"

Публикуване на коментар