Черна гора - България

{ Публикувано в петък, юни 03, 2011 от Unknown }


Черна гора – България
Евро 2012 – Квалификации
Събота – 04.06 на живо в bet365

България гостува в Подгорица на Черна гора в може би най-важния мач до тук от квалификациите в Група G за Евро 2012 в Полша и Украйна. Ситуацията в нашата група е такава, че само победа в този двубой може да остави шансовете да отидем на европейското живи.

Черна гора изненадващо се намира на второто място с десет точки, колкото има и лидера в групата Англия. Вучинич и компания имат 3-1-0 от четирите си мача до тук в квалификациите, като това включва и победата над нашия национален отбор насред София с 1:0. Домакините са постигнали този успех с едва три отбелязани гола, но пък и нямат нито един допуснат в собствената си врата.
Атмосферата на стадиона ще бъде повече от добра за домакините, като дори се стигна до бой за билети преди двубоя. Логично атаката на Черна гора ще бъде водена от звездата на Рома Мирко Вучинич. В стартовата единадесеторка ще бъде и голмайстора от двубоя в София Елсад Зверотич. Младата звезда на Фиорентина Стеван Йоветич ще бъде оставен на пейката, тъй като лекува девет месеца контузия и няма да бъде рискувано здравето му.

Цялата прогноза тук: Черна гора - България

No Response to "Черна гора - България"

Публикуване на коментар