Милан - Интер | НА ЖИВО

{ Публикувано в събота, април 02, 2011 от Unknown }


Милан – Интер
Италия – Серия А
Събота – 02.04 гледай на живо в bet365

Безспорно това е мачът на седмицата в кръга от Серия А. Милан излиза срещу Интер в едва ли не директен двубой за Скудетото. Победа на „нерадзурите“ ще ги прати на върха в таблицата, за първи път откакто начело на клуба е бившия кадър на „росонертите“ Леонардо. От друга страна, ако Робиньо и компания победят, тогава разликата с вечния враг става пет точки. При един евентуален хикс, обаче, Наполи също може да се намеси в борбата за трофея.

Милан изглежда загубиха инерцията, която бяха набрали, като тимът вече два двубоя няма победа. „Росонерите“ успяха да вземат само една точка от срещите с Бари и Палермо. Трябва да се каже, че резултатите дойдоха след наказанието на Златан Ибрахимович. Той получи червен картон и бе наказан да пропусне три мача на Милан и въпреки че наказанието му бе намалено на две срещи, той пак няма да може да играе в събота. Междувременно Антонио Касано и Алешандре Пато не са възстановени на 100 процента за дербито. Кевин-Принс Боатенг също все още се възстановява от контузията си, но по всяка вероятност ще играе, като ролята му на терена ще бъде точно зад бразилците Пато и Робиньо.
Имаше сведения, че Андреа Пирло ще направи дълго чаканото завръщане на терена след като контузия го извади от игра за три месеца. Най-вероятно, обаче, той ще бъде на пейката. Масимо Амброзини е аут за двубоя, докато Марек Янкуловски и Даниеле Бонера са под въпрос. Добрите новини са, че Марк ван Бомел е здрав и е на разположение на треньора.

Повече тук : Милан - Интер

No Response to "Милан - Интер | НА ЖИВО"

Публикуване на коментар