България - Швейцария | НА ЖИВО online

{ Публикувано в петък, март 25, 2011 от Unknown }


България – Швейцария
Евро 2012 – Квалификации
Събота – 26.03 играй на живо в bet365

България излиза срещу Швейцария в много важен двубой от група G, който до голяма степен ще определи шансовете на страната ни да играе на Евро 2012 в Полша и Украйна.

България

След първите три изиграни срещи нашият национален отбор се намира на предпоследното 4-то място в групата с актив от едва три точки. Никой не очакваше да вземем нещо срещу Англия на Уембли в първия мач от група G, но и не очаквах да паднем с 4-0. Последва шокираща загуба с 0-1 от Черна Гора насред София, която коства главата и на треньора Мъри Стоилов, който с неговия “правилен футбол” си стегна куфарите.
Привлечен да спасява националния бе немската футболна легенда Лотар Матеус, в чийто дебют “трикольорите” загубиха с 0-1 приятелската среща със Сърбия, което е пак добре, с оглед на онова 1-6 преди време от същия съперник. В третата среща от групата се случи чудото, а именно България взе че победи Уелс като гост, с което и шансовете за класиране на Евро 2012 останаха все пак живи. От сега нататък всеки следващ мач е на живот и смърт.

Повече тук: България - Швейцария

No Response to "България - Швейцария | НА ЖИВО online"

Публикуване на коментар