АИК - Левски | НА ЖИВО

{ Публикувано в сряда, август 18, 2010 от Unknown }


АИК Стокхолм – Левски
Лига Европа – Плейофи
Четвъртък – 19.08 играй на живо в bet365

Шампионът на Швеция АИК Стокхолм се явява последното препятствие за българския Левски преди групите на Лига Европа. Първият мач предстои да се изиграе в четвъртък, като шведите са домакините.

АИК Стокхолм

АИК се намират в доста незавидна позиция в шведския шампионат, където тимът се намира на 10-та позиция с едва 22 точки с цели 21 по-малко от лидера Хелзингборг. Феновете са недоволни от представянето на отбора, като напоследък скандалите станаха ежедневие за все още действащия шампион на Швеция. АИК играе в плейофите преди групите на Лига Европа, тъй като тимът отпадна в третия кръг на квалификациите за Шампионската Лига от Розенборг след две загуби – 0-1 у дома и 0-3 като гост.

Както казах, освен слабото представяне на АИК в първенството тимът е съпътстван и от много скандали. Вчера стана ясно, че най-голямата звезда на шведския тим Дуули Джонсън е арестуван. Вероятността полузащитникът да пропусне мача с българския отбор е много голяма, тъй като той на 99% ще бъде изваден от състава на шотландския треньор Алекс Милър.

Дуули Джонсън е бил задържан от шведската полиция, заради сексуални контакти с проститутка. Либериецът е известен със скандалните си прояви, като е арестуван и преди това за шофиране в нетрезво състояние, а властите са го прибирали и за побой над съпругата му. Той е един от основните играчи на АИК, има и шведско гражданство, но играе за националния отбор на Либерия.

Цялата статия тук: АИК - Левски

No Response to "АИК - Левски | НА ЖИВО"

Публикуване на коментар