Прогноза: Ливърпул - Арсенал

{ Публикувано в събота, август 14, 2010 от Unknown }


Ливърпул – Арсенал
Англия – Висша Лига
Неделя – 15.08 играй на живо в bet365

Две от най-големите имена в английския футбол излизат един срещу друг още в първия кръг от Премиършип. Ливърпул посреща на Анфийлд Арсенал и въпреки че първенството тъкмо започва важността на този мач не бива да бъде омаловажавана.

ЛИВЪРПУЛ

Ливърпул освободи това лято Рафа Бенитес, след като тимът завърши на 7-то място в крайното класиране и рано-рано отпадна от всички домашни купи, като единствено успя да достигне то полуфиналите на Лига Европа. На поста мениджър бе назначен Рой Ходжсън, който две години свърши страхотна работа във Фулъм. Първата работа на новия наставник бе да убеди звездите Джерард и Торес да останат, а в клуба бе взет със свободен трансфер и Джо Коул.

Мърсисайдци завършиха седми миналата година, но си остават доста стабилни у дома – 13-3-3, вкарвайки 43 попадения и допускайки 13. През втората част на сезон на Анфийлд имаха 7-1-1, отбелязвайки 17 и допускайки 4. Една от загубите бе срещу Челси, но вярвам, че феновете не бяха много разочаровани, тъй като с тази загуба попречиха на Манчестър Юнайтед да ги мине по титли.

През лятото видяхме Рой Ходжсън да взима Джо Коул, Милан Йованович, Дани Уилсън, а наскоро бе купен и Крисиан Поулсен от Ювентус, като заместник на пожелалия да напусне Хавиер Масчерано. Йоси Бенаюн бе продаден на Челси, а Алберт Риера също напусна. Веднъж да приключи трансфера на Масчерано и очаквам Ходжсън да вземе поне още един играч.

Фернандо Торес е под въпрос за мача, заради контузията, която получи на финала на Световното първенство. С изключение на това Ливърпул няма други проблеми със състава си.

Цялата прогноза тук: Ливърпул - Арсенал

No Response to "Прогноза: Ливърпул - Арсенал"

Публикуване на коментар