Комюнити Шийлд: Челси - Манчестър Юнайтед

{ Публикувано в събота, август 07, 2010 от Unknown }


Челси – Манчестър Юнайтед
Англия – Комюнити Шийлд
Неделя – 08.08 играй на живо в Bet365

Челси и Манчестър Юнайтед излизат един срещу друг на Уембли в двубой за Комюнити Шийлд, като всеки един от отборите се надява да започне новия сезон с купа. Челси спечели своя първи дубъл в историята си миналата година, като в последния кръг победи с 8-0 Уигън, а на финала за ФА Къп победи с 1-0 Портсмут.

Манчестър Юнайтед спечели титлата във Висшата Лига преди две години и ще иска да повтори това си постижение, с което ще счупи и рекорда на Ливърпул по брой титли на Англия. Миналата кампания „червените дяволи“ спечелиха Купата на Лигата и завършиха на второ място след първенеца Челси и тази година целта е едно място по-нагоре. Задачата става още по-трудна, с оглед на ставащия все по-силен градски съперник Сити.

И двата отбора имаха доста играчи на Световното първенство, като някои от тях се присъединиха по различно време към отборите си. Също така и Челси, и Манчестър Юнайтед привлякоха някои нови футболисти. „Сините“ от Лондон привлякоха за 6 млн. паунда Йоси Бенаюн от Ливърпул и се очаква до няколко дни да дойде и Рамирес от Бенфика за 18 млн. паунда. Юнайтед пък привлече младоците Крис Смоулинг и Хавиер Ернандес, като няма потвърждение за точната трансферна сума.

Цялата прогноза тук: Челси - Манчестър Юнайтед

No Response to "Комюнити Шийлд: Челси - Манчестър Юнайтед"

Публикуване на коментар