Испания - Италия

{ Публикувано в събота, юни 30, 2012 от Unknown }

Испания и Италия направиха хикс в груповата фаза на Евро 2012 и сега отново се срещат, но този път на финала и по всичко личи, че ни очаква един интересен и интригуващ сблъсък между два футболни гиганта.
В лагера на Ла Фурия се надяват да станат първият отбор, който успява да спечели три поредни големи футболни първенства. Преди това испанците завоюваха Евро 2008 и световното първенство 2010 в ЮАР. От друга страна, „скуадра адзура“ направиха наистина страхотен полуфинал срещу Германия и напълно заслужено ще спори за трофея.
Вижте целият материал тук: Испания - Италия

Прочети още...

Германия - Италия

{ Публикувано в сряда, юни 27, 2012 от Unknown }

Германия и Италия са две от най-успешните страни, когато стане въпрос за мачове на световно и европейско първенство. Сега немци и италианци ще спорят за място на финала на Евро 2012.
Германия не са печелили голям футболен форум вече 16 години.  Това е и най-дългият период от време през който тази страна не е печелила нищо. За последно Бундестимът стана европейски шампион през 1996 година, когато на финала победи Чехия със златен гол. Италия, от друга страна, стана световен шампион през 2006 година, а на полуфиналите в него турнир отстрани именно германците. Последният финал на „скуадра адзура“ на европейско първенство бе през 2000 година.
Цялата прогноза тук: Германия - Италия

Прочети още...

Португалия - Испания

{ Публикувано в вторник, юни 26, 2012 от Unknown }


Португалия – Испания

Евро 2012 – Полуфинал
Сряда – 27.06.2012, 21:45ч. българско време
Португалия и Испания излизат един срещу друг в полуфинален сблъсък от Евро 2012. Роналдо и компания отстраниха Чехия в предишния кръг, докато Ла Фурия се справи с Франция.
До момента отборът на Бенто се представя повече от добре на това европейско първенство. Португалия успя да излезе от Групата на Смъртта, като в третия си мач победи Холандия, с което и елиминира „лалетата“ от надпреварата.

Прочети още...

Англия - Италия

{ Публикувано в събота, юни 23, 2012 от Unknown }

Публикувано изображениеПубликувано изображение
Англия – Италия

Евро 2012 – Четвъртфинали
Неделя – 24.06.2012 играй на живо в bet365

Англия по всяка вероятност очакваше на четвъртфиналите да играе с Испания, но след загубата на французите, то сега за съперник ще имат Италия, което на теория е добра новина.

Отборът на Рой Ходжсън като цяло изглеждаше доста добре в отбрана в изиграните три срещи до момента. В първият си двубой от груповата фаза Англия направи реми 1:1 с Франция. Вторият мач срещу Швеция беше „must win“ за „трите лъва“, което направи самата среща доста отворена. Англичаните поведоха в резултата, после позволиха на съперника да обърнат мача. В крайна сметка Джерард и компания спечелиха с 3:2 и добавиха ценните три точки в актива си.



Прочети още...

Испания - Франция

{ Публикувано в петък, юни 22, 2012 от Unknown }


Испания – Франция

Евро 2012 – Четвъртфинали
Събота – 23.06.2012 играй на живо в bet365
Действащите световни и европейски шампиони Испания спечелиха Група C на Евро 2012 и сега ще се изправят срещу Франция на четвъртфиналите. Трудно е да се каже, че отборът на Дел Боске се намира в топ форма, но поне не допусна изненади в груповата фаза.
В първият си мач на турнира Испания игра с Италия, като Ла Фурия излезе с цели шест халфа в стартовите 11, а напред се подвизаваше Фабрегас за сметка на Торес. Както и се очакваше тима на Дел Боске контролираше мача, но нямаше никаква острота в нападение, което позволи на Скуадра Адзура да поведе в резултата чрез Ди Натале. Малко по-късно Фабрегас изравни, а веднъж, когато на терена се появи Торес, то испанците изглеждаха съвсем различно и създадоха доста положения пред Буфон.
Четете цялата статия и прогноза тук: Испания - Франция

Прочети още...

Франция - Англия

{ Публикувано в събота, юни 09, 2012 от Unknown }


Франция – Англия

Евро 2012 – Група D
Понеделник – 11.6.2012 играй на живо в bet365
Франция последно спечели европейско първенство през 2000 година, а сега на „петлите“ им предстои да стартират участието си на Евро 2012 с мач срещу Англия.  Останалите отбори от Група D са Украйна и Швеция, които могат да объркат доста сметки.
Разбира се, че на теория Франция и Англия са фаворитите за продължаване на четвъртфиналите, но трябва да се спомене, че Швеция винаги са били подценяван отбор, докато Украйна все пак са един от домакините на надпреварата.
Повече тук: Франция - Англия
Прочети още...

Испания - Италия

{ Публикувано в събота, юни 09, 2012 от Unknown }


Испания – Италия

Евро 2012 – Група C
Неделя – 10.06.2012 играй на живо в bet365
Действащите световни и европейски шампиони Испания стартират участието си в Евро 2012 в двубой срещу Италия, който в много голяма вероятност може да реши борбата за първото място в Група C.
Испанците са горещите фаворити за спечелването на трофея и има защо. Отборът на Висенте дел Боске премина лесно квалификациите за турнира и в последните няколко години се намира в топ форма. Ла Фурия стартира защитата на европейската си титла с двубой срещу Италия в неделя.
Повече тук: Испания - Италия
Прочети още...