Милан - Барселона

{ Публикувано в сряда, март 28, 2012 от Unknown }


Милан – Барселона

Шампионска лига – Четвъртфинали
Сряда – 28.03.2012 играй на живо в bet365
Без никакво съмнение най-интересният четвъртфинал в Шампионската лига ще бъде между италианския гранд Милан и извънземната и защитаваща титлата си в турнира Барселона.
Двата тима се паднаха в една група по-рано в състезанието, като „каталунците“ записаха победа с 3:2 на Сан Сиро, а мачът на Камп Ноу завърши при резултат 2:2. Милан не извадиха късмет при жребия за четвъртфиналите, но ако имат перфектен момент за тях да се изправят срещу Барса, то това е сега.
„Росонерите“ се намират в много добра форма и победата с 2:1 над Рома през уикенда им позволи да запазят аванса си на върха в Серия А от четири точки пред Ювентус. В състава се завръщат и някои контузени играчи, което допълнително може да им придаде сила.
Прочетете повече тук: Милан - Барселона

Прочети още...

Арсенал - Милан

{ Публикувано в понеделник, март 05, 2012 от Unknown }


Арсенал – Милан

Шампионска лига – Осминафинали
Вторник – 06.03.2012 играй на живо в bet365
Арсенал се изправя пред невъзможното след загубата с 0:4 от Милан в първия мач на Сан Сиро, но „артилеристите“ записаха две победи в дербитата на Англия и ще се борят докрай за място на четвъртфиналите в Шампионската лига.
Милан победиха с 4:0 Палермо в последния си мач от първенството на Серия А и с оглед на аванса от четири гола преди реванша с Арсенал, то мястото им в следващата фаза на турнира е гарантирано, освен ако не стане някакво чудо или „росонерите“ сами не си загубят двубоя. 

Повече тък: Арсенал - Милан
Прочети още...

Ливърпул - Арсенал

{ Публикувано в петък, март 02, 2012 от Unknown }


Ливърпул – Арсенал

Англия – Висша лига
Събота – 03.03.2012 играй на живо в bet365
Ливърпул и Арсенал излизат един срещу друг в събота на Анфийлд, като и двата отбора преследват така важното четвърто място, даващо право на участие в Шампионската лига догодина. Очаква ни повече от зрелищен сблъсък!
Ливърпул тъкмо спечелиха първия си трофей от 2006 година насам, като вдигнаха трофея в Карлинг Къп след като победиха Кардиф, не без изпълнението на дузпи обаче. „Червените“ рано-рано изостанаха с един гол, но Мартин Шкъртел по-късно успя да изравни. Дирк Кайт изведе „мърсисайдци“ напред в резултата през второто полувреме и изглеждаше, че всичко е решено. Кардиф, обаче, успя да изравни в 90-та и така мача отиде в продължения, а след това съдбата на трофея решиха дузпите. 

Повече прочетете тук: Ливърпул - Арсенал

Прочети още...