Програма А група

{ Публикувано в четвъртък, юни 30, 2011 от Unknown }
Всички футболни фенове чакат старта на Копа Америка 2011 в Аржентина, но междувременно стана ясна и програмата за сезон 2011/2012 в родната А група.

Повече тук: Програма България А група
Прочети още...

Уимбълдън на живо

{ Публикувано в понеделник, юни 27, 2011 от Unknown }
На 20 Юни в Лондон започна най-старият турнир в тениса Уимбълдън 2011 и вие ще може да го наблюдавате на живо онлайн в bet365. България е представена от Цветана Пиронкова, която днес има 1/8-финален двубой с Винъс Уилямс и от Григор Димитров, който отпадна в миналия кръг след драма от Жо-Вилфред Цонга.

Повече тук: Уимбълдън на живо

Прочети още...

Лига Европа

{ Публикувано в неделя, юни 26, 2011 от Unknown }
Освен Шампионската лига, очакваме да започне и вторият по сила турнир на Стария континент Лига Европа 2011/2012, където ще имаме три родни отбора – ЦСКА, Левски и Локомотив София. В този пост ще може да намерите актуалната програма на състезанието, както и всички резултати и класирания.

Повече тук: Лига Европа
Прочети още...

Шампионска лига

{ Публикувано в неделя, юни 26, 2011 от Unknown }
Броени дни останаха до старта на новия сезон 2011/2012 в Шампионската лига, като в тази публикация ще може да намерите актуалната програма на турнира, както и всички резултати и класирания в групите. Тази година нашият представител в най-силния турнир на Стария континент е Литекс, които започват от втори квалификационен кръг в борбата си за влизане в груповата фаза.

Повече тук: Шампионска лига
Прочети още...

Програма Англия Висша Лига 2011

{ Публикувано в събота, юни 18, 2011 от Unknown }
Стана ясна програмата за сезон 2011 – 2012 във Висшата лига на Англия, който стартира на 13 август. Шампионите от Манчестър Юнайтед започват защитата на титлата си с гостуване на Уест Бромич Албиън. Челси също гостува в първия кръг, но на отбора на Стоук Сити.
Миналата кампания от Премиършип изпаднаха тимовете на Бирмингам, Блекпул и Уест Хям, като на тяхно място в елита на Англия ще видим Суонзи, Куинс Парк Рейнджърс и Норич. Първите имат тежката задача да гостуват на Манчестър Сити в първия кръг, докато КПР приема Болтън, а Норич играе навън с Уигън.

Цялата програма тук: Програма Англия Висша лига 2011 - 2012
Прочети още...

Копа Америка 2011

{ Публикувано в петък, юни 10, 2011 от Unknown }
Повечето футболни първенства на Стария континент приключиха, но далеч не си мислете, че ще останете без любимия си спорт през това лято. На 1 юли в Аржентина стартира Копа Америка 2011 и ни очаква много зрелищен и изпълнен със страст футбол. В тази публикация ще може да намерите групите на състезанието, резултатите от самите двубои и въобще цялата програма на турнира.
Отборите са разделени в три групи от по четири отбора, като на четвъртфиналите продължават първите два отбора от всяка група плюс двата най-добри тима завършили на третото място. В Копа Америка взимат участие отборите членки на федерацията КОНМЕБОЛ, но тъй като те са само десет при всяко провеждане на футболния форум биват поканени други два отбора, като най-често това са били САЩ и Мексико. Тази година поканените държави са отново Мексико и отбора на Коста Рика.

Най-много пъти са вдигали титлата Уругвай и Аржентина – 14, докато Бразилия са го правили само 8 пъти. Аржентина има шанс да излезе начело в тази класация, тъй като са домакини на турнира и имат известно предимство.

Цялата програма тук: Копа Америка 2011
Прочети още...

Черна гора - България

{ Публикувано в петък, юни 03, 2011 от Unknown }


Черна гора – България
Евро 2012 – Квалификации
Събота – 04.06 на живо в bet365

България гостува в Подгорица на Черна гора в може би най-важния мач до тук от квалификациите в Група G за Евро 2012 в Полша и Украйна. Ситуацията в нашата група е такава, че само победа в този двубой може да остави шансовете да отидем на европейското живи.

Черна гора изненадващо се намира на второто място с десет точки, колкото има и лидера в групата Англия. Вучинич и компания имат 3-1-0 от четирите си мача до тук в квалификациите, като това включва и победата над нашия национален отбор насред София с 1:0. Домакините са постигнали този успех с едва три отбелязани гола, но пък и нямат нито един допуснат в собствената си врата.
Атмосферата на стадиона ще бъде повече от добра за домакините, като дори се стигна до бой за билети преди двубоя. Логично атаката на Черна гора ще бъде водена от звездата на Рома Мирко Вучинич. В стартовата единадесеторка ще бъде и голмайстора от двубоя в София Елсад Зверотич. Младата звезда на Фиорентина Стеван Йоветич ще бъде оставен на пейката, тъй като лекува девет месеца контузия и няма да бъде рискувано здравето му.

Цялата прогноза тук: Черна гора - България
Прочети още...