Арсенал - Манчестър Юнайтед

{ Публикувано в събота, април 30, 2011 от Unknown }


Арсенал – Манчестър Юнайтед
Англия – Висша лига
Неделя – 01.05 играй на живо в bet365

Манчестър Юнайтед са много близко до четвърта титла в Премиършип в последните пет години, като в неделя поредния тест за „червените дяволи“ ще бъде гостуването на Арсенал.

На всички е ясно, че целта пред Сър Алекс и неговия тим е 19-та титла във Висшата лига, с което ще бъде и счупен рекорда на Ливърпул по брой трофеи. Пред Бербатов и компания предстоят два важни теста, които го голяма степен ще решат къде ще отиде титлата. В неделя „червените дяволи“ гостуват на Арсенал, като още следващия кръг приемат у дома друг претендент Челси. В тези два двубоя, както каза и Фъргюсън, ще реши всичко.

Повече за прогнозата тук: Арсенал - Манчестър Юнайтед
Прочети още...

Реал Мадрид - Барселона

{ Публикувано в вторник, април 26, 2011 от Unknown }


Реал Мадрид – Барселона
Шампионска лига – Полуфинал
Сряда – 27.04 играй на живо в bet365

Част трета от епопеята Ел Класико! Реал Мадрид взе предимство в двубоите срещу Барселона до тук, като първият мач завърши наравно, докато само преди няколко дни „белия балет“ вдигна Купата на Краля след гол в продълженията на Роналдо. Ще отговорят ли „каталунците“ подобаващо на хвърлената ръкавица? Предстои да видим в сряда вечер на Сантяго Бернабеу…

Моуриньо има своята цел и тя е да спечели Шампионската лига с три различни отбора. В момента Барселона стои на пътя му, но той има доста причини да се чувства уверен в способностите на отбора си. За пример давам споменатата Купа на Краля, където Реал направи много добро първо полувреме и не чак толкова добро второ, но в крайна сметка именно „белия балет“ беше отбора, който триумфира накрая.

Цялата прогноза тук: Реал Мадрид - Барселона
Прочети още...

Шалке - Манчестър Юнайтед

{ Публикувано в понеделник, април 25, 2011 от Unknown }


Шалке 04 – Манчестър Юнайтед
Шампионска лига – Полуфинал
Вторник – 26.04 играй на живо в bet365

Шалке 04 посреща на Фелтинс Арена в Гелзенкирхен Манчестър Юнайтед в първи полуфинален мач от Шампионската лига, като „кралско-сините“ ще трябва да покажат най-доброто от себе си, за да попречат на тима на Сър Алекс Фъргюсън да играе трети финал в турнира в последните четири години.

Манчестър Юнайтед нямат много добри спомени от двубоите си срещу немски отбори във фазата на елиминациите в Шампионската лига, като „червените дяволи“ нямат победа в последните си четири сблъсъка с клубове от Германия. Демонът ще трябва да бъде преборен, ако англичаните искат да участват в спектакъла на Уембли следващия месец.

Прогноза: Шалке - Манчестър Юнайтед
Прочети още...

Барселона - Реал Мадрид | НА ЖИВО ОНЛАЙН

{ Публикувано в вторник, април 19, 2011 от Unknown }


Барселона – Реал Мадрид
Купа на Краля – Финал
Сряда – 20.04 пряко в сайта на bet365

Епизод 2 от сагата Ел Класико предстои да се състои в сряда вечер. Барселона и Реал Мадрид излизат един срещу друг във финала за Купата на Краля и отново ще ни очаква един доста вълнуващ и изпълнен с напрежение мач.

Само преди четири дни двата тима играха мач за първенство на Сантяго Бернабеу, като крайният резултат бе 1:1 след като двете звезди Роналдо и Меси вкараха по едно попадение от дузпи. Домакините от Реал получиха червен картон в началото на второто полувреме, което даде началото на нова вълна на негодувание от страна на треньора на „белия балет“ Жозе Моуриньо.

Повече тук: Барселона - Реал Мадрид
Прочети още...

Реал Мадрид - Барселона | НА ЖИВО

{ Публикувано в петък, април 15, 2011 от Unknown }


Реал Мадрид – Барселона
Испания – Примера дивисион
Събота – 16.04 гледай на живо в bet365

Отново е време за Ел Класико! Този път Реал Мадрид приема Барселона на Сантяго Бернабеу и едно е сигурно – зрелището е гарантирано. Никога досега в историята не се е случвало двата испански гранда да играят един срещу друг четири пъти само в рамките на 18 дни. Освен мача за първенството, предстоят и два двубоя на полуфиналите в Шампионската лига и един за Купата на Краля. Понякога съдбата може да бъде адски благосклонна към футболните фенове…

Цялата прогноза: Реал Мадрид - Барселона
Прочети още...

Тотнъм - Реал Мадрид

{ Публикувано в вторник, април 12, 2011 от Unknown }


Тотнъм – Реал Мадрид
Шампионска лига – Четвъртфинали
Сряда – 13.04 играй на живо в bet365

Тотнъм допусна тежко поражение с 0:4 от Реал Мадрид на Сантяго Бернабеу в първия четвъртфинален мач от Шампионската лига и сега само чудо може да помогне на „шпорите“ да продължат напред.

Трябва да се отдаде заслуженото на доброто представяне на Тотнъм в първото им участие в най-силния турнир на Стария континент, но истината е една и тя е че приказката свърши. Моуриньо заложи на атаката в първия мач и точно както очаквах рано-рано отбеляза гол. Разбира се, червенията картон на Питър Крауч до голяма степен предреши двубоя, но бе бива да се залъгваме, че Реал не са по-класния отбор. „Шпорите“ не успяха дори да вкарат гол на чужд терен и в сряда вечер ще им нужно нещо много повече от чудо, за да се класират на полуфиналите.

Цялата прогноза тук: Тотнъм - Реал Мадрид
Прочети още...

Манчестър Юнайтед - Челси

{ Публикувано в понеделник, април 11, 2011 от Unknown }


Манчестър Юнайтед – Челси
Шампионска лига – Четвъртфинали
Вторник – 12.04 играй на живо в bet365

Във вторник вечер Манчестър Юнайтед приема на Олд Трафорд тима на Челси в мач реванш от четвъртфиналите на Шампионската лига, като първият двубой в Лондон завърши с победа 1:0 на „червените дяволи“.

Мениджърът на Юнайтед Сър Алекс Фъргюсън изпрати много ясно послание на Карло Анчелоти в мача на „червените дяволи“ с Фулъм миналия уикенд. Домакините спечелиха с 2:0 след голове на Бербатов и Валенсия, но по-важното бе, че някои от звездите бяха оставени да почиват с оглед на предстоящия сблъсък със „сините“ от Лондон. Фъргюсън иска не само да спечели 19-та титла в Премиършип, но и най-малкото да елиминира Челси по пътя си до финала на Уембли.

Повече тук: Манчестър Юнайтед - Челси
Прочети още...

Ливърпул - Манчестър Сити

{ Публикувано в неделя, април 10, 2011 от Unknown }


Ливърпул – Манчестър Сити
Англия – Висша лига
Понеделник – 11.04 играй на живо в bet365

Ливърпул приема на Анфийлд Манчестър Сити в последния мач от кръга в английската Висша лига. „Червените“ изостават на 11 точки от съперника си, който в момента се намира на така жадуваното от тях 4-то място. По всичко личи, че Кени Далглиш няма да изведе „мърсисайдци“ в Шампионската лига догодина, но пък в такива двубои си проличава дали един отбор върви нагоре.

Докато Сити уверено върви към участие в най-силния турнир на Стария континент догодина, то изглежда че Ливърпул за втора поредна година ще остане извън него. Остават шест кръга до края и е много трудно да се повярва, че „червените“ ще успят да наваксат тази разлика от 11 пункта. Ливърпул няма загуба в последните си шест мача на Анфийлд – 4 победи и 2 равни, и една евентуална победа над Сити в понеделник може доста да помогне на съперниците на „гражданите“ в борбата за четвъртото място.

Цялата прогноза тук: Ливърпул - Манчестър Сити
Прочети още...

Челси - Манчестър Юнайтед

{ Публикувано в вторник, април 05, 2011 от Unknown }


Челси – Манчестър Юнайтед
Шампионска лига – Четвъртфинали
Сряда – 06.04 играй на живо в bet365

Предстои да се изиграе може би най-интересният двубой от четвъртфиналите на Шампионската лига, а именно ЧелсиМанчестър Юнайтед. „Сините“ от Лондон все още жадуват за този трофей, след като дори специалния Жозе Моуриньо не успя да им го донесе. Юнайтед почти със сигурност ще са шампиони във Висшата лига и сега е момента играчите на Карло Анчелоти да си го върнат.

В медиите се говори само за едно, че е време Челси да отмъсти за загубения финал в Шампионската лига през 2008 година, когато Юнайтед спечелиха след дузпи. Двубоят ще бъде доста завързан, още повече, че на полуфиналите няма да чака Реал или Барселона, а Интер или Шалке 04. Целта пред двата тима е ясна – финал на Уембли, където мачът ще бъде кажи речи пред собствена публика.

Повече тук: Челси - Манчестър Юнайтед
Прочети още...

Мачове на живо онлайн

{ Публикувано в понеделник, април 04, 2011 от Unknown }

Всеки един футболен фен в един или друг момент се е чудил как и къде да гледа любимия си отбор. Понякога се случва телевизиите да не излъчват така желания двубой и тогава трябва да се търси решение на въпроса. Гледайте футболни мачове на живо в Интернет! Всяка една среща може да се наблюдава онлайн стига да знаеш как къде да търсиш.
За начало ще трябва да си инсталирате няколко малки програми (p2p), като например SopCast, TVAnts, Veetle, TVU Player и други. Може да гледате мачове на живо и без тях, посредством flash, който се отваря директно с Media player, но често тези канали са с ниско качество. Затова препоръчвам да си свалите поне горните четири програми. Те са малки и нямат да товарят компютъра ви излишно.

Повече тук: Мачове на живо онлайн
Прочети още...

Реал Мадрид - Тотнъм

{ Публикувано в понеделник, април 04, 2011 от Unknown }


Реал Мадрид – Тотнъм
Шампионската лига – Четвъртфинали
Вторник – 05.04 играй на живо в bet365

Шампионската лига отново идва на дневен ред, като предстоят да се изиграят четвъртфиналите в турнира. Един от най-интересните двубои безспорно ще бъде между испанският гранд Реал Мадрид и коравия отбор на Тотнъм.

Реал Мадрид най-сетне е на 1/4-финалите в Шампионската лига, след като тима на Жозе Моуриньо отстрани Лион в предната фаза. Първият мач във Франция завърши 1-1 и отново бяха надвиснали мнения за проклятието, което спохожда „белия балет“ на фазата осминафинали. В реванша на Сантяго Бернабеу Роналдо и компания бяха безапелационни – 3:0.
Сега на Галактикос им предстои първият мач срещу Тотнъм, които до момента са изненадата на турнира, с оглед на това, че им първото участие в него. Моуриньо далеч не взима двубоя лековато, като доказателство за това може да видите дори в загубата на Реал от Спортинг Хихон у дома в последния кръг от испанската Примера дивисион. Това бе първото поражение на Специалния на собствен терен от над 150 мача (ако не ме лъже паметта).

Прогноза: Реал Мадрид - Тотнъм
Прочети още...

Милан - Интер | НА ЖИВО

{ Публикувано в събота, април 02, 2011 от Unknown }


Милан – Интер
Италия – Серия А
Събота – 02.04 гледай на живо в bet365

Безспорно това е мачът на седмицата в кръга от Серия А. Милан излиза срещу Интер в едва ли не директен двубой за Скудетото. Победа на „нерадзурите“ ще ги прати на върха в таблицата, за първи път откакто начело на клуба е бившия кадър на „росонертите“ Леонардо. От друга страна, ако Робиньо и компания победят, тогава разликата с вечния враг става пет точки. При един евентуален хикс, обаче, Наполи също може да се намеси в борбата за трофея.

Милан изглежда загубиха инерцията, която бяха набрали, като тимът вече два двубоя няма победа. „Росонерите“ успяха да вземат само една точка от срещите с Бари и Палермо. Трябва да се каже, че резултатите дойдоха след наказанието на Златан Ибрахимович. Той получи червен картон и бе наказан да пропусне три мача на Милан и въпреки че наказанието му бе намалено на две срещи, той пак няма да може да играе в събота. Междувременно Антонио Касано и Алешандре Пато не са възстановени на 100 процента за дербито. Кевин-Принс Боатенг също все още се възстановява от контузията си, но по всяка вероятност ще играе, като ролята му на терена ще бъде точно зад бразилците Пато и Робиньо.
Имаше сведения, че Андреа Пирло ще направи дълго чаканото завръщане на терена след като контузия го извади от игра за три месеца. Най-вероятно, обаче, той ще бъде на пейката. Масимо Амброзини е аут за двубоя, докато Марек Янкуловски и Даниеле Бонера са под въпрос. Добрите новини са, че Марк ван Бомел е здрав и е на разположение на треньора.

Повече тук : Милан - Интер
Прочети още...