Кипър - България

{ Публикувано в вторник, март 29, 2011 от Unknown }


Кипър – България
Приятелски мач
Вторник – 29.03 играй на живо в bet365

България гостува на Кипър в приятелски мач тази вечер, след като стана ясно, че на родните “трикольори” ще им бъде почти невъзможно да се класират за Евро 2012. В четвъртия си мач от групата нашият национален отбор направи нулево реми с Швейцария в София и събра актив от 4 точки, докато първите два отбора Англия и Черна Гора имат по 10.

Повече тук: Кипър - България
Прочети още...

България - Швейцария | НА ЖИВО online

{ Публикувано в петък, март 25, 2011 от Unknown }


България – Швейцария
Евро 2012 – Квалификации
Събота – 26.03 играй на живо в bet365

България излиза срещу Швейцария в много важен двубой от група G, който до голяма степен ще определи шансовете на страната ни да играе на Евро 2012 в Полша и Украйна.

България

След първите три изиграни срещи нашият национален отбор се намира на предпоследното 4-то място в групата с актив от едва три точки. Никой не очакваше да вземем нещо срещу Англия на Уембли в първия мач от група G, но и не очаквах да паднем с 4-0. Последва шокираща загуба с 0-1 от Черна Гора насред София, която коства главата и на треньора Мъри Стоилов, който с неговия “правилен футбол” си стегна куфарите.
Привлечен да спасява националния бе немската футболна легенда Лотар Матеус, в чийто дебют “трикольорите” загубиха с 0-1 приятелската среща със Сърбия, което е пак добре, с оглед на онова 1-6 преди време от същия съперник. В третата среща от групата се случи чудото, а именно България взе че победи Уелс като гост, с което и шансовете за класиране на Евро 2012 останаха все пак живи. От сега нататък всеки следващ мач е на живот и смърт.

Повече тук: България - Швейцария
Прочети още...

Байерн - Интер

{ Публикувано в понеделник, март 14, 2011 от Unknown }


Байерн Мюнхен – Интер
Шампионска лига – Осминафинали
Вторник – 14.03 играй на живо в bet365

Байерн Мюнхен приема Интер на Алианц Арена в осминафинален мач реванш от Шампионската Лига. “Баварците” спечелиха първия двубой на Сан Сиро с 1:0 след късен гол на Марио Гомес. Сега за “нерадзурите” предстои трудната задача да победят далеч от дома, тъй като нищо друго не им върши работа.
През изминалата седмица стана ясно, че Луис ван Гаал няма да бъде повече старши треньор на Байерн от лятото. Това решение беше взето на среща между шефовете на клуба и самият ван Гаал. Противоречиво е дали играчите са доволни от тази бъдеща смяна, тъй като в последния кръг от Бундеслигата “баварците” разбиха с 6:0 у дома Хамбургер, като хеттрик вкара Ариен Робен. Тази победа може да се тълкува по два начина – или като подкрепа към холандския специалист или като изблик на радост, че се отървават от него.

Повече тук: Байерн - Интер
Прочети още...

Тотнъм - Милан

{ Публикувано в сряда, март 09, 2011 от Unknown }


Тотнъм – Милан
Шампионска лига – Осминафинали
Сряда – 09.03 играй на живо в bet365

Тотнъм приема Милан на Уайт Харт Лейн в мач реванш от осминафиналите на Шампионската лига. “Шпорите” победиха в първия двубой на Сан Сиро и са сочени за фаворити за класиране на четвъртфиналите на турнира. Тимът на Хари Реднап изненада футболните специалисти, побеждавайки с 1:0 в първия сблъсък и сега се очаква от тях най-малкото да не загубят реванша.
Тотнъм се представя доста добре откакто победи Милан, като записа три победи, загуби веднъж и един път завърши наравно. “Шпорите” играят добре у дома, като имат едва две загуби във всички състезания този сезон на Уайт Харт Лейн. Отборът на Хари Реднап вкара 9 гола в последните си пет двубоя, но и допусна пет.

Повече тук: Тотнъм - Милан
Прочети още...

Барселона - Арсенал

{ Публикувано в понеделник, март 07, 2011 от Unknown }


Барселона – Арсенал
Шампионска лига – Осминафинали
Вторник – 08.03 играй на живо в bet365

Барселона посреща на Ноу Камп Арсенал в мач реванш от осминафиналите на Шампионската лига, като “каталунците” загубиха първата среща с 1-2 и сега ще трябва да търсят победата на всяка цена, което само по себе си гарантира зрелищен и красив футбол.

Барселона

Барселона е лидер в испанската Примера дивисион с аванс от седем точки пред втория Реал Мадрид, като “каталунците” са допуснали само една единствена загуба в лигата. В Шампионската лига Меси и компания отново имат само една загуба, която бе допусната в първия мач срещу Арсенал на Емирейтс.
Въпреки че поведоха в резултата, играчите на Пеп Гуардиола сякаш се отпуснаха, което позволи на Арсенал да обърне мача след голове на Робин ван Перси и Никлас Бендтнер. Няма какво да се лъжем, Барса продължава да бъде фаворит за продължаване напред, въпреки пасива, който има да покрива от първия мач. Меси продължава да прави чудеса на терена, а заедно с халфове като Шави и Иниеста всичко е възможно.
Домакините излизат с почти най-доброто на терена, като само капитана Карлес Пуйол се очаква да отсъства, тъй като все още не може да се възстанови от контузията си. В нападение ще видим триото Меси, Вия и Педро, а зад тях ще оперират обичайните заподозрени Шави и Иниеста.

Повече тук: Барселона - Арсенал
Прочети още...

Ливърпул - Манчестър Юнайтед

{ Публикувано в събота, март 05, 2011 от Unknown }

Ливърпул – Манчестър Юнайтед
Англия – Висша Лига
Неделя – 06.03 играй на живо в bet365

Ливърпул

Загубата като гост на Уест Хям като чели изцяло прекърши амбициите на Ливърпул да завърши в топ 4 на класирането и да играе в Шампионксата лига догодина. “Червените” изостават на 9 точки от четвъртия Челси, а имат и мач повече от тях. По всяка вероятност феновете на Анфийлд ще наблюдават отбора още един сезон в Лига Европа. За Кени Далглиш остава въпроса да успее да мотивира играчите до края на сезона, но поне за мача срещу Юнайтед в неделя няма да има подобни проблеми.
Мърсисайдци много добре знаят, че при една евентуална титла “червените дяволи” ще стана най-успешният клуб в Англия, след като броят на титлите им в Англия ще стане 19, срещу 18 на Ливърпул. След като няма шанс отбора на Кени Далглиш да се бори за трофея тази година, то поне могат да направят всичко възможно да не видят Юнайтед с короната.
В двубоя срещу “червените дяволи” феновете на Ливърпул се надяват да видят за първи път на терена новото попълнение Анди Керъл. Нападателят все още се възстановява от контузията си и чака своя дебют, като се носят слухове, че това ще стане именно срещу тима на Сър Алекс. На терена почти със сигурно ще видим Луис Суарес, който дойде от Аякс през януари и дори вкара гол в дебюта си.

Манчестър Юнайтед

Разликата между Юнайтед и Арсенал стана само четири точки, като “артилеристите” имат дори мач по-малко. Сър Алекс знае, че няма право на грешка срещу Ливърпул, ако искат да види тима си коронясан за 19-и път като шампион на Англия. Мачът с мърсисайдци не може да идва по-неподходящ момент за гостите, особено след загубата от Челси в средата на седмицата.
Въпреки гола на Рууни, с който Юнайтед поведе на Стамфрод Бридж, Челси успя по някакъв начин да обърне мача, като втория гол падна след доста съмнителна дузпа. Загубата бе тежка, но Фъргюсън определено знае как да надъха отбора си преди важния мач в неделя.
Рио Фърдинанд и Неманя Видич са аут за мача, първия е контузен, а втория наказан в следствие на червения си картон срещу Челси. Това означава, че на терена в центъра на отбраната ще видим Крис Смоуинг и Уес Браун. Опитният ляв бек Евра по всяка вероятност ще играе, въпреки леките болки, които изпитва, докато твърдо аут за Антонио Валенсия, Парк Джи-Сун и Андерсон. Добрите новини за гостите са, че изглежда Уейн Рууни си възвръща формата, след като вкара 2 гола в последните си 2 мача, а Бербатов е винаги опасен, още повече след онзи хеттрик в първия мач между двата тима.
Прогноза:
Повече тук: Ливърпул - Манчестър Юнайтед
Прочети още...