ЦСКА - Рапид Виена

{ Публикувано в сряда, октомври 20, 2010 от Unknown }


ЦСКА – Рапид Виена
Лига Европа – Групова фаза
Четвъртък – 21.10 играй на живо в bet365

Българският ЦСКА и Рапид Виена излизат един срещу друг в четвъртък вечер на ст. Васил Левски в мач от груповата фаза на Лига Европа, като и двата отбора са с по две загуби след изиграните два кръга от турнира до момента. Срещата ще бъде предавана пряко по БНТ, а началният й час е 20:00ч.

ЦСКА

Това не е ЦСКА! Клубът се намира в отчайващо положение, като реди от слаби до още по-слаби мачове. Феновете са на нож с ръководството и готвят доста голям протест за двубоя с  Рапид Виена. При “армейците” няма пари за заплати, но всеки ден пристигат нови знайни и незнайни чужденци. Титаните тотално се провалиха с управлението на отбора, като допуснаха тимът да напусне своя дом ст. Българска Армия. Няма оправдание за това.
Вече стана дума за представянето на ЦСКА в Лига Европа, където отборът има две загуби – 0-1 от Бешикташ като гост и ново 0-1 у дома от Порто. Ще излъжа, ако кажа, че “червените” играха лошо в двете срещи, дори ме изненадаха приятно, но яловите нападатели в лицето на Шеридън и Платини не си свършиха работата. Загубата, обаче, си е загуба. В родната А група “армейците” тотално се дънят, като тимът се намира не незавидното 9-то място с едва 13 точки от 10 мача и на цели 13 точки от лидера Левски. За последно скъпоструващите звезди извъртяха позорно 0-0 у дома с новака Калиакра. Новините около ЦСКА са, че Костадин Стоянов попадна в групата за мача с Рапид, след като лекуваше контузия.

Цялата прогноза тук: ЦСКА - Рапид Виена
Прочети още...

Реал Мадрид - Милан

{ Публикувано в вторник, октомври 19, 2010 от Unknown }


Реал Мадрид – Милан
Шампионска лига – Групова фаза
Вторник 19.10 – Заложи в Bet365

Тази среща бе чакана от всички фенове на футбола и днес ще и се насладим. Домакин е отбора на Реал Мадрид който винаги е разполагал с класни играчи, но не винаги треньорите са успявали да ги сплотят по начина по който Жозе Мауриньо го прави.
Когато “специалния” пое мадридчани той каза, че не може да се очаква от него чудо още през първия сезон което си беше застраховка за пред феновете, но въпреки това Жозе работи усърдно и Реал започна да придобива друг вид. Когато той пое отбора си помислих, че пак ще започне да прилага защитна игра в мачовете, но съм сгрешил. Това няма как да стане когато в отбора разполагаш с такива футболисти в нападение като Роналдо, Игуаин, Ди Мариа и прочие.
В испанското първенство Реал се представя много добре. След изиграването на 7 кръга те имат 5 победи и 2 равенства като това ги прави единствения отбор в момента който все още не е допуснал да бъде победен. В група G те имат изиграни 2 мача като в първата среща победиха у дома Аякс с 2:0, а във втората Оксер с 1:0. Въпреки че победата над Оксер дойде в края на срещата и бе доста трудно извоювана е важна както за класирането напред така и за настроението на играчите.
В последния си мач който бе преди броени дни “белия балет” победи като гост Малага с 4:1, а по два пъти се разписаха Игуаин и Роналдо. Миналия сезон двата отбора отново бяха в една група в шампионската лига и тогава Реал станаха първи, но и в двете срещи не можаха да победят “росонерите”. В домакинския мач срещу тях дори загубиха с 2:3 за което сега публиката ще очаква играчите да се реваншират.
Милан също се представят добре този сезон и до момента имат 4 победи, 2 равенства и 1 загуба в Серия А което ги отвежда на 2-то място във временното класиране. В последната си среща която се игра изминалата събота те победиха у дома Киево с 3:1, а радостната новина не е, че победиха, а това че Пато е възстановен и още в първата си среща след контузията наниза 2 гола.

Повече тук: Реал Мадрид - Милан
Прочети още...

Уелс - България

{ Публикувано в четвъртък, октомври 07, 2010 от Unknown }


Уелс – България
Евро 2012 – Квалификации
Петък – 08.10 играй на живо в bet365

Уелс и България са с нула точки в Група G от квалификациите за Евро 2012, като двата отбора излизат един срещу друг в петък вечерта от 21:30ч, а срещата ще може да наблюдавате пряко по БНТ.

Уелс

Уелс не са играли на голям футболен форум от 1958 година, когато тимът участва на световно първенство. От тогава до сега “драконите” тънат в посредственост, като най-голямото им постижение е да вземат някои и друга точка на фаворитите в групата. Уелс има изигран само един мач от Група G, като това бе загубеното гостуване на Черна Гора, което коства и главата на треньора Джон Тошак.
Заместникът на Тошак е Брайън Флин, който се надява да започне с победа кариерата си на национален треньор. Домакините имат що годе добър състав, като в нападение личат имената на Крейг Белъми и Робърт Ърншоу. И двамата обаче са контузени и няма да участват в двубоя. С капитанската лента срещу нашите ще излезе защитника на Суонзи Ашли Уилямс. Най-разпознаваемият играч от отбора на домакините безспорно ще бъде Гарет Бейл. Младокът е във форма и играе доста стабилно в клубния си отбор Тотнъм и може да създаде доста проблеми по левия фланг.

България

Ново начало за България се очаква след идването на Лотар Матеус на поста старши треньор. Немецът вече разбуни духовете, като не извика Валери Божинов за следващите две срещи, но за момента критиците мълчат и са го оставили да си върши работата на спокойствие. Истината е, че и аз бях за чуждестранен треньор на националите, най-малкото звездоманите ще имат повече респект от него и никой няма да му се меси в работата, поне на теория е така..

Цялата прогноза тук: Уелс - България
Прочети още...